kr.449,00

Kvalitets plaform til hundefitness og lydighedstræning

Beskrivelse

Wooddog PRO Low Square Platform – 30x30x5 cm – Udstyr til hundefitness og hundetræning

Wooddog bliver produceret i Polen, og er en mindre virksomhed som har specialiseret sig i at fremstille super lækre kvalitetsprodukter til hundefitness og hundetræning.

Alle deres produkter er fremstillet i lækre holdbare materialer. Konstruktionerne på deres platforme er holdbare og stabile, samtidig med at de nemt kan flyttes rundt. De står godt fast på underlaget og rykker sig ikke når hunden gå/løber op på dem.

Wooddog Pro platforme er specielt fremstillet til hundefitness, genoptræning og lydighedstræning. Jeg er selv super begejstret for Wooddogs produkter, og bruger selv mange af deres forskellig platforme til fitnesstræning og lydighedstræning med mine hunde.

De nye modeller fra Wooddog PRO serien er en NY luksus udgave med skridsikkert Gummi lag(Tartan)  Platformen er fremstillet i vandfast krydsfiner med et tykt lav af gummi (Tartan) øverst på platformen. Fordelen ved det tykke gummilag er at det har anti -slip og stødabsorberende virkning.  På grund af den gennemtænkte og stabile funktion, står platformen solidt fast under brug.

Med platformen følger et sæt skridsikre selvklæbende silikone dutter til at sætte under platformens ben.

Materiale: Vandfast krydsfiner og Gummi (Tartan)

Dimensioner: 30x30x5 cm

Yderligere information

Farve

Turkis, Lilla, Gul, Pink

Related products