Fragt fra 39kr

Ejes af kvalitetsspecialist og hundeinstruktør

Hurtig levering 1-4 dage

Om os

Hvem er vi

Om os2024-05-04T08:11:19+01:00

Om unikhund.dk

unikhund.dk er en dansk webshop, der tilbyder et stor udvalg af kvalitetsprodukter til alle hunderacer. Jeg udvælger nøje mine produkter, da jeg kun ønsker at tilbyde mine kunder produkter af god kvalitet.

Mit navn er Heidi. Jeg har en kæmpe passion for hunde. I min verden drejer alt sig om mine Border Collier. Jeg er registeret opdrætter i DKK og uddannet Hundeinstruktør. Jeg har gennem de sidste 25 år dyrket mange former for hundesport, bl.a. Rally Lydighed, Nose work, Agillity, hyrdetræning og Lydighed som er min stor passion.

Jeg går meget op i mine hundes sundhed og trivsel. I min butik vil jeg kun sælge varer, som jeg selv kan stå inde for. Derfor har jeg samlet et udvalg af kvalitetsprodukter i butikken, hvad enten det er til den passioneret hundefører inden for hundesport eller til hundeejeren, som også stiller krav og kun ønsker de bedste produkter til sin bedste ven.

Jeg har også indtænkt fokus på miljøet i min virksomhed. Jeg sender derfor helst varer til dig i genbrugskasser og poser af genanvendt plastik. Produkter af bæredygtige materialer og genbrugsmaterialer, er også vigtige for mig, at have i produktudvalget.

Hvis du har brug for hjælp, inden du handler, vil du kunne få eksperthjælp og gode råd – Jeg har stor ekspertise inden for hundeverdenen, hvad enten det er valg af rigtigt legetøj til hvalpen eller valg af foder til den kræsne hund. Jeg ved, hvad jeg taler om, da hunde og deres trivsel fylder det meste af min hverdag.

-Kun det bedste er godt nok til din bedste ven.

Find de bedste produkter

Hos unikhund er alle produkter nøje udvalgt til din hund

Find de bedste produkter

Populært legetøj

Find de bedste madprodukter

Kvalitetsmad din hund ikke bliver træt af

Hvalpen

Seneste artikelindlæg

Titel

Go to Top