Handelsbetingelser:

unikhund.dk er en 100% danskejet virksomhed.

Der tages forbehold for tastefejl ved prissætning på hjemmesiden, og ved udsolgte varer.

Når du handler på unikhund.dk, accepterer du vores generelle handelsbetingelser, som det fremgår i nedenstående, gældende for alle leverancer fra unikhund.dk.

Oplysninger omkring unikhund.dk:

unikhund.dk ejes af Heidi Leth Nielsen

Butik og lager: Tuemosevej 40, 5260 Odense S. ÅBEN onsdag 12-17 og efter aftale.

Mail: mail@unikhund.dk

Telefon: 26214262

CVR:DK29735824

Indbetalinger indland: Danske Bank Reg.4366 Kontonr. 13595909

Bestilling

Alle priser i online shoppen vises i DKK og er inklusiv moms. Gebyr for fragt og kreditkort betaling tillægges i forbindelse med at købet gennemføres.

Så nemt er det at bestille hos UnikHund.dk:

 1. Kig dig omkring i shoppen, find de varer du ønsker at købe, læg dem i kurven.
 2. Gå til betaling og udfyld med dine informationer.
 • Er du eksisterende kunde kan du blot logge ind.
 • Opret dig med kundelogin hvis du er ny i shoppen – det er nemmere når du skal handle fremover.
 1. Vælg betalingsmetode.

Dine penge trækkes først når dine varer er afsendt fra unikhund.dk. Hvis du vælger at betale via bankoverførsel, skal beløbet du har handlet for overføres til vores konto. HUSK, at påføre ordrenummer og dit fulde navn og telefon nummer i feltet til modtager. Dine varer sendes straks, vi har modtaget din betaling.

Når din bestilling er modtaget i online- shoppen sender vi dig en e-mail med en midlertidig ordrebekræftelse. Du vil i e-mailen kunne se den samlede købesum og dit ordrenummer.

Vælger du afhent i butik, vil du modtage en bekræftelse, samt en besked om hvornår dine varer kan afhentes. Beløbet vil først blive trukket fra din konto, når du har hentet varerne.

Den endelige indgåelse af en leveringsaftale træder i kraft når du modtager den endelige faktura og vi hæver din betaling.

Jeg har valgt, at spare på forbrug af papir, derfor modager du kun en e-mail med din faktura. Hvis du opretter dig som kunde hos unikhund.dk, vil du også kunne finde dine faktura under dit login.

Betaling

I butikken modtages kun betaling via MobilPay.

Ved køb online modtages betaling med:

 • Betalingskort (debit- og kreditkort)
 • Visa/Dankort,
 • Visa,
 • MasterCard,
 • Visa elektron.
 • JCB
 • Online MobilPay
 • Bankoverførsel
 • ViaBill

Her kan du købe rentefrit og betale købesummen i 10 rater med ViaBill.

Hos unikhund.dk har du mulighed for, at handle udstyr til din hund og dig, helt uden gebyr og renter. Med ViaBill kan du dele din betaling op i 10 mindre betalinger

Så nemt er det at shoppe med ViaBill:

– Læg din varer i kurven og vælge ViaBill som betalingsmetode ved kassen.

– Følg instrukserne ved kassen og tilmeld dig hurtigt og nemt. Du ved med det samme, om du er godkendt.

– Modtag din ordre med det samme, betal over tid i 10 lige store rater hver måned. Du betaler den første rate, når dine varer afsendes, og resten senere.

Alt sammen UDEN RENTER OG GEBYRER.

INFO omkring køb med ViaBill:

For at du kan handle med ViaBill, skal du være fyldt 18 år, have dansk personnummer og folkeregister adresse i Danmark. Du giver ved din bestilling tilladelse til at ViaBill kreditgodkender dig. Godkendelse til beløb på over 2000 kr. kan tage længere tid. Når du har modtaget dine varer, starter dine rente- og gebyrfrie månedsydelser hver den 20. i måneden.

Såfremt du fortryder dit køb, bortfalder betalingerne til ViaBill, jf. forbrugeraftalelovens paragraf 26.

Dine personoplysninger som gives til ViaBill behandles i overensstemmelse med databeskyttelsesloven.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger inden du handler med ViaBill læs her: https://viabill.com/dk/legal/viabill/

Betaling med betalingskort

Beløbet du har handlet for vil først blive trukket på din konto, når varen er afsendt eller afhentet i butikken.

unikhund.dk benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSl-protokol. Derfor er din data sikker og kan ikke læses af andre. Det betyder, at når du bruger dit betalingskort, er du altid sikkert mod misbrug. Du har ingen selvrisiko, skulle dit kort blive udsat for misbrug mens du handler i en internet butik som benytter SSL (Secure Socket Layer) i deres betalingssystem. De betalings oplysninger du oplyser i forbindelse med betalingen er krypteret (SSL). Det er kun PBS, der kan læse dem. unikhund.dk kan ikke læse dine kort oplysninger. Beløbet for varerne trækkes først når dine varer sendes fra unikhund.dk. Vi modtager ikke penge sendt med brev. Da vi ikke vil påtage os ansvaret for bortkomne penge.

Indbetaling indland ved bankoverførsel til Danske Bank Konto: reg. nr. 4366 kontornr. 13595909

Levering

unikhund.dk benytter GLS til transport af dine pakker.

Leveringstiden for din ordre er 1-4 hverdage med GLS. Du vil modtage et pakkenummer via e-mail eller SMS. unikhund.dk har ansvaret for din pakke indtil det via fragtselvskab oplyses, at pakken er kvitteret for modtagelse. Når varerne er udleveret har unikhund.dk ikke længere ansvaret for varerne.

Det kan ske, at varer er udsolgte eller i restordre, er dette tilfældet, vil du hurtigt efter din ordre er lagt, få besked herom. Leveringstiden kan være længere i forbindelse med helligdage, samt i leverandørernes ferieperioder eller vedfejlleverancer fra leverandører.

Forsendelsen til adresser i DK sker via fragtfirma efter deres gældende regler.

Du har følgende muligheder:

 • Privatpakker uden omdeling 39 kr.
 • Privatpakker med omdeling 59 kr.
 • Erhvervspakker 49 kr.

Du vil, når varen er afhentet af GLS, modtage et track and trace nr. så du kan følge din pakke på vej til dig.

Fragt til øvrige lande beregnes særskilt. Kontakt unikhund.dk hvis du skal have dine varer sendt udenfor dk.

Returnering

Ved returnering står du selv for forsendelsesudgifterne. Du skal sende din vare retur til os senest 14 dage fra modtagelsen. Du har selv ansvaret for varen under forsendelsen. Varen skal sendes direkte til adressen på unikhund.dk IKKE til pakkeshop. Vi henter ikke returvarer i pakkeshop. Sker dette og varen returneres til dig, risikerer du at du overskrider de 14 dages returret. Varen skal returneres i original emballage, såfremt dette ikke er tilfældet, anses det for en værdiforringelse, og du kan derfor ikke regne med at få hele beløbet returneret. Specialfremstillede eller special bestilte varer tages ikke retur.

Fragten som du betaler ved bestilling, refunderes ikke ved en returnering af en vare. Beløbet er betalt til GLS og ikke unikhund.dk Derfor modregnes fragt gebyret det beløb som du skal have tilbage.

Varens stand: Har varen været brugt, tages denne ikke retur. Det er selvfølgelig tilladt at prøve tøj, på samme måde som i en fysisk butik. Vurderes det at andet er tilfældet, betragtes varen som brugt, og du vil ikke kunne bruge din fortrydelsesret.

I følge gældende fra Veterinærstyrelsen og lægemiddelstyrelsen, er det ikke tilladt at returnere eller ombytte kosttilskud, foder, hundesnack og lign.

Tilbagebetaling: Hvis du fortryder dit køb, tilbagebetales du det beløb du har indbetalt til unikhund.dk I tilfælde af en værdiforringelse, som du selv hæfter for, vil et beløb blive fratrukket den samlede købesum.

Gavekort: Returnering af varer købt med gavekort ombyttes til nyt gavekort på det oprindelige beløb.

Så snart varen er kommet tilbage til butikken, får du dine penge retur på din konto. Bemærk, at der kan gå op til 5 bankdage afhængigt af din bank.

Du har mulighed for selv at ombytte din vare indenfor butikkens åbningstider. Se adresse under kontakt oplysninger.

Fortrydelsesret

Der ydes 14 dages (kalenderdage) returret på varer købt på unikhund.dk. I følge gældende fra Veterinærstyrelsen og lægemiddelstyrelsen er det ikke tilladt at returnere eller ombytte kosttilskud, foder, hundesnack og lign.

Din fortrydelsesfrist udløber 14 dage efter den dag hvor du fysisk modtog dine varer. Inden de 14 dage fra modtagelsen skal du give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelse skal ske via mail til info@unikhund.dk. I din mail skal du gøre os tydeligt klart, hvorfor du ønsker at returnere dine varer. Har du betalt leveringsomkostninger refunderes disse ikke.

Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varer, uden at have informeret os herom.

Læs venligst under RETURNERING hvordan du skal forholde dig, hvis du skal sende din vare retur.

Garantibestemmelser

I følge købeloven ydes der 2 års garanti (normal reklamationsret) på alle varer, hvis det drejer sig om produkt og fabrikationsfejl. Reklamationer på hundelegetøj som er gået i stykker under brug, høre ikke under din reklamationsret.

Reklamationer vil blive sendt til vores leverandør til afgørelse, behandlingstiden er ikke fastsat, og vurderes fra sag til sag.

Reklamationer vurderes, hvorvidt varen er behandlet som anbefalet. Er varen ødelagt ved bid, fejlvask, manglende vedligehold fraskriver unikhund.dk sig ansvaret for reklamationen.

Du skal kontakte unikhund.dk via mail på mail@unikhund.dk inden du sender varen. Oplys venligst fejlen, og beskriv fejlen på dit produkt. Godkendes fejlen godtgøres dine fragtudgifter. Såfremt varen sendes uden aftale, kan du risikere at skulle dække fragtudgifter, hvis der ikke er tale om en produkt og eller fabrikationsfejl.

Vi håber selvfølgelig ikke, at der bliver problemer med varer købt hos unikhund.dk. Skulle uheldet alligevel være ude, vil vi gøres vores bedste for at hjælpe med en tilfredsstillende løsning.

Mange Tak fordi du kiggede forbi unikhund.dk – vi håber, at du fandt lige det du manglede, og håber du ønsker at handle hos os igen.