Beskrivelse

Til aktive hunde, og hunde som trænger til ekstra energi.

Daily i pro Workin and Endurance har et  højt indhold af protein (30%) og fedt (20%) Omega 3 & 6 balance, for at forbedre lugtesansen

Anbefales til drægtige og diegivende tæverFersk kylling tilsat for at øge smageligheden. Ny teknologi: kompleksdannelse af mineraler: gør at mineralerne lettere optages i kroppenTilsat DHA (som i hvalpefoder). Vigtig for drægtighed og diegivning.Tilsat L-carnitine for at forbrænde fedt EUKANUBA Daily Care Working and Endurance til hunde med et højt energi- og næringsbehov for at fremme et vedvarende energiniveau, så disse hunde kan yde maksimalt. Det høje indhold af protein (30 %) og fedt (20 %) understøtter meget aktive hunde og arbejdshunde og øger deres udholdenhed. Omega-3 og -6 for blandt andet at fremme god lugtesans. Anbefales også til drægtige og diegivende tæver.

Specialudviklede sekskantsformede foderpiller med DentaDefense til at hjælpe med at holde tænderne rene og sunde. Eukanuba Daily Care Working and Endurance til arbejdshunde indeholder fersk kylling til at fremme magre og stærke muskler. Dette fuldfoder har et 100 % afbalanceret næringsindhold og er ideelt til voksne hunde af alle racer. Tørret kylling og kalkun (25% indeholder 15% kylling, naturlig kilde til glucosamin og chondroitinsulfat), fersk kylling (21%), majs, svinefedt, hvede, ris, durra, tørret roepulp (2.9%), fiskemel, kyllingesovs, mineralstoffer (indeholder natrium hexametafosfat 0.33%), tørrede hele æg, ølgær, fiskeolie, hørfrø, fructooligosaccharider (0.3%).

Related products