kr.49,00

Skånsomt luftrøret og 100% naturlige godbidder

Beskrivelse

Pala Treat 100% Naturlig godbidder – 100g luksus hundesnack

Jeg er altid på udkig efter de bedste og mest naturlige produkter til mine kunder og ikke mindst til mine egne hunde :-)

Jeg er intet mindre end begejstret over de super lækre produkter fra det Finske Brand, Pala. Mine hunde har over en periode testet produkterne,  de er vilde med de lækre naturlige produkter. En af mine hunde er lidt kræsen, men hun har ikke kunne modstå nogle af de godbidder vi har brugt til træning. Så Pala Treats må siges, at være godkendt her.

Pala Treats, er produkter som er lavet med kærlighed, passion og høje kvalitetsstandarter.

Pala er et finsk brand hvis produkter er fremstillet i deres eget køkken i Estonia. Deres recepter er udarbejdet i samarbejde med DogRisk, som er en uafhængig forsknings organisation ved universitet i Helsinki,  som har speciale i sundhed og ernæring hos hunde.

Hos Pala er visionen at fremstille hundefoder og snack af højeste kvalitet uden nogen former for kompromiser. Der ligger en masse forskning bag udviklingen af produkterne fra Pala. Nogle af de mest førende eksperter indenfor området, har været deltaget i udviklingen af de ultimative produkter. Der er ikke gået på kompromis med hverken råvarer eller kvalitet.

Pala treats er lækre smagfulde stykker af kvalitets kød, som er skånsomt tørret for at bevarer mest mulig smag og nærings indhold.  Pala Treats  kan nemt knækkes i passende stykker enten du vil bruge dem som belønning i din hundesport eller til den daglige lækre snack mellem måltiderne.

Hos Pala Pets er alle deres kvalitets råvarer håndplukket ud fra deres ernæringsværdi og funktionalitet. Produkterne lufttørres i små batch ved lave temperaturer, hvilket giver de 100% naturlige og meget smagfulde produkter med meget høje ernæringsmæssige værdier.

Hvad kendetegner Pala og deres værdier:

• 100% naturale ingredienser uden nogen former for tilsætninger eller stærkt forarbejdede ingredienser

• Rå sunde ingredienser som er minimalt forarbejdet for at bevare næringsindholdet

• Lokale råvare, Råvarer som bruges til human konsum, og med sporbarhed tilbage til den lokale landmand

• Praktisk. INGEN besværlig forberedelse – er ikke frossen, skal ikke opløses i vand inden brug, som andre BARF produkter

• Absolut helt igennem højeste ernæringsmæssige kvalitet. Både hvad angår indholdet af  Omega fedtsyrerne, mineraler, vitaminer, proteiner eller enzymer og probiotika som stammer fra de rå kvalitetsråvarer.

• Afbalanceret og komplet – 100% naturlig UDEN nogen former for syntetiske tilsætninger

Hvorfor vælge Pala Treats:

 • 100% naturlig
 • Raw treat
 • Mono protein
 • UDEN nogen former for tilsætningsstoffer
 • Høje standarder til kvalitet
 • Højeste ernæringsmæssige kvalitet
 • Minimalt forarbejdede
 • Sunde og næringsrige
 • Fyldt med sunde naturlige vitaminer, mineraler og fedtsyrer
 • Afbalanceret og komplet til brug
 • Fremstillet i Estonia
 • Kun sporbarer råvarer inden for EU
 • Pose med genluk – kan anvendes 2 uger efter åbning

Hos unikhund kan du vælge mellem 6 lækre smagsvarianter:

100% Beef Liver treats :

Indhold: 100% okselever. Analytiske bestanddele: Råprotein 61,5%, Råfedt 10,8%, Kulhydrater 11,8%, råaske3,9%, fugt 12%, Kcal/kg 3906

Når du vælger Pala Okselever snack får du et produkt som er rig på jern, zink, fosfor, vitamin A,B og D, Folsyre og essentielle fedtsyrer.

Den smagfulde snack er et godt valg hvis du ønsker beskyttelse og support til din hunds fordøjelses system, immun system, reproduktive organer, muskler, skelet og neurologiske system.

100% Beef Heart treats:

Indhold: 100% oksehjerte. Analytiske bestanddele: Råprotein 68,1%, Råfedt 15,2, Kulhydrater 0,1%, råaske 4,6%, fugt 12%, Kcal/kg 4096

Når du vælger Pala Oksehjerte får du et produkt som er rig på jern, zink, kobber, fosfor, selen, thiamin, Vitamin B6,B12, aminosyre, Tavrin og omega -6 fedtsyre.

Den smagfulde snack bidrager til opbygning og reparation af væv, sundt hjerte, stærkt immunforsvar og reducering af oxidativt stress hos din hund.

100% Rabbit dog treats:

Indhold: 100% kaninkød.  Analytiske bestanddele: Råprotein 59,4%, Råfedt 15,7%, Kulhydrater 1,4%, råaske 11,5%, fugt 12%, Kcal/kg 3847

Når du vælger Pala treat med kaninkød får du et produkt som er specielt velegnet til hunde med allergi, og samtidig rig på naturlige aminosyre, mineralerne så som jern og zink, kobber og vitamin B12 og E.

Den smagfulde snack er perfekt til at hjælpe med at styrke din hunds immunforsvar og forbedre udviklingen af muskler og knogler.

100% Chicken dog treats:

Indhold: 100% kyllingkød  Analytiske bestanddele: Råprotein 46,8 , Råfedt 31,7%, Kulhydrater 0 %, råaske 9,5%, fugt 12%, Kcal/kg 4728

Når du vælger Pala treat med kylling får du en snack som er let fordøjelig og samtidig rig på glucosamin, B vitaminer, cholin, aminosyren tryptophan, jern, zink, selen, og sunde omega 6 fedtsyrer.

Indholdet i den smagfulde snack bidrager til udvikling ag hundens muskler, reparation af væv, vedligehold af sunde led, forbedre hjertets funktion og styrker hundes immunforsvar.

100% Lamb treats:

Indhold: 100% lammekød  Analytiske bestanddele: Råprotein 49,8 , Råfedt 35,5%, Kulhydrater 1,7 %, råaske 3,0%, fugt 10%, Kcal/kg 5250

Når du vælger Pala treat med lam får du en lægger snack som er rig på jern, zink, selen, vitamin B12 niacin og folat.

Indholdet i den smagfulde snack bidrager til opbygning og vedligehold af sunde muskler, kardiovaskulær og neologiske funktioner hos din hund. Lamme snacken er en perfekt snack til alle hunde, men den er specielt til stor gavn for hunde med sart mave. 

100% Lamb Liver treats:

Indhold: 100% lammelever  Analytiske bestanddele: Råprotein 61,0 , Råfedt  17,5%, Kulhydrater 7,1 %, råaske 4,3%, fugt 10%, Kcal/kg 5250

Når du vælger Pala treat med lammelever fåe du et produkt fremstillet af 100% islandsk lammelever, en delikat snack som er rig på aminosyre, B-vitaminer, Jern, Kobber og zink.

Indholdet i den sunde smagfulde snack bidrager til sunde stærke muskler og sund blank pels. Kan knækkes i passende stykker.

 

 

 

 

 

Yderligere information

Smagsvariant

okselever, oksehjerte, kanin, kylling, lam, lammelever

Related products