kr.16,00

Høj kvalitets hundefoder uden Gluten og Korn.

På lager

Beskrivelse

Alpha Spirit semi-moist med frilandskylling 200g

Plast beholder med 200 gram, super som godbider til din hund. Du kan også købe den som test om din hund synes om foderet. Foderet holder deres fugtighed og blødhed i de lufttætte portionsbeholderne.  Efter åbning anbefales det at de bruges inden for en uge. Eller overføres til lufttæt godbidsbeholder, så sikre du at de beholder deres næringsværdi.

Alpha Spirit Protein Frilandskylling er et komplet foder. Det er et høj kvalitets hundefoder som indeholder alle de vigtige ernæringsmæssige ingredienser din hund har brug for. De indeholder INGEN Kunstige tilsætningsstoffer eller smagsforstærkende.

Soft food fra Alpha Spirit er klar til at glæde din bedste ven på en unik og anderledes måde. Kornfri, glutenfri og uden kødmel, selvfremstillet, ved brug af naturlige og friske ingredienser i kategorien menneske føde. Det vigtigste er, at denne mad ikke er ekstruderet. Som altid er det vigtigt for os at lave naturlige produkter til din bedste ven. Med en mere naturlig kost bliver din hund fuld af energi, sund og med en smuk og skinnende pels! Dette produkt er lavet med frisk fisk og kød. For at producere 1 kg af dette komplette kæledyrsfoder til hunde har vi brugt 2,8 kg frisk fisk.

Alpha Spirit hundefoder fremstilles koldpresset, de friske råvare bliver tilsat ved lavere temperature hvorved vitaminer og mineraler beholder den høje næringsværdi. Hundefoder fra Alpha Spirit er et udsøgt kvalitets foder som ikke kun vil giver din hund den nødvendige energi, men også hjælper til at holde din hunds pels glansfuld. Samtidig med at de essentielle olier vedligeholder og understøtter din hund led og krop.

Derfor skal du vælge Alpha Spirit:

 • Alle fedtstoffer stammer fra naturlige kød og fisk kilder
 • Korn – og gluten frit
 • Uden kødmel
 • Koldpresset
 • Ingen slagteriaffald
 • 100% frisk kød og frisk
 • Uden konserveringsmidler
 • Uden tilsætningsstoffer og smagsforstærker
 • GMO Fri (ingen brug af modificerede organismer)
 • Sukkerfri
 • Fri for dyreforsøg

Information:

Alpha Spirit Frilandskylling Findes i 3 størrelser: 1,5 kg, 3 kg og 9 kg. Du skal være opmærksom på, at det kun er kassen med 9 kg som indeholder portioner med 200 gram. De andre (1,5kg og 3 kg) er i løs vægt i poserne. Alle Variationer findes i shoppen.

Kan anvendes til alle størrelser hunde.

Analytiske bestanddele:

Råprotein 29%, råfibre 2%, råfedt 14,5%, råaske 7%, fugtighed 25%, omega-3 flerumættede fedtsyrer EPA+DHA 1790 mg/kg, calcium 1,3%, fosfor 1,1%, jern 62 mg/ kg, glucosamin 3930 mg/kg, taurin 2680 mg/kg. Alle de analytiske bestanddele er naturligt til stede og kommer fra vores råmaterialer; de er ikke blevet kunstigt tilføjet. METABOLISERbar ENERGI PR. KG: 3283 kcal/13736 kJ

Det bedste ved dette produkt: KORNFRI. GLUTENFRI. KØDMEL FRI KUNSTIG FARVNING OG SMAGSFRI. IKKE EKSTRUDERT. Sammensætning: Delvist hydrolyseret fersk kød og fisk. 30% frisk kyllingekød, 25% frisk kalkunkød, 20% frisk andekød, 10% frisk hel fisk (alacha (Sardinella aurita), makrel (Scomber scombrus), hestemakrel (Trachurus spp.), sardin (Sardina pilchardus) ) ), hydrolyseret stivelse, vegetabilsk glycerin (USP), æg, Beta vulgaris-pulp, ølgær (Saccharomyces cerevisiae), gulerod, æble, cikorie, spidskommen (Cuminum cyminum), rosmarin (Rosmarinus officinalis), gurkemeje (Curcuma longa).


Foder tabel: Kun en reference. Din hunds daglige mængde af foder afhænger af flere parametre, så som alder og aktivitetsniveau, generel livstil.

Hundens vægt i kg. Anbefalet daglig i g.
2 51
5 101
10 170
15 123
20 286
25 338
30 387
40 481
50 568
60 651

Related products