kr.189,00

Kraftig dummy med bredt aftageligt kaninskindsbælte

På lager

Beskrivelse

Sporting Saint Dummy med Kaninskindsbælte 500g  – Til jagt og hundetræning 

Kraftig dummy med kaninskindsbælte på midten. Dummien åbnes og lukkes med kraftig velcro lukning. Du kan tage det faste fyld ud og erstatte det med for eksempel godbidder.

Den smarte dummy er perfekt til indlæring af apportering. Har du en hund som tøver med at komme tilbage med sin apport eller legetøj, kan du bruge denne dummy. Tag fyldet ud og put godbidder i den, hunden får først sin belønning når den kommer tilbage med dummyen og den åbnes.

Det bredde kaninskindsbælte sættes om dymmien med det bredt velcro bånd (9cm)

Som udgangspunkt vejer dummien 500g, men du kan selv regulere indholdet. Dummien kan bruges til hunde i alle størrelser.

Lydighed/ apporterings træning : For at intensivere interessen for dummyen sættes et kaninskindsbælte på, de fleste hunde elsker legetøj med pels. Dummyen kastes, hentes og hundens belønnes med godbidder fradummyen.

Jagttræning: Brug den solide dummy med kaninskindsbælte til at lære hunden at bære/apporter genstande med pels. Pelsdummy er et vigtigt træningsudstyr i træningen af jagthunde. De er designet til, at ligne et ægte bytte som giver hunden er autentisk træningsoplevelse. Du hjælper din hund med at forberede sig på en jagtsituation, og sikre at den kender billedet når den over for et stykke vildt.

Produkt Info: Vægt: 500g. Længde dummy: 25cm ø7cm. Kaninskindsbælte: 35cm, bredde 10cm

Anbefaling: Brug dummien sammen med din hund når i træner. Lad ikke din hund være alene med sit legetøj.

 

Related products