kr.600,00

OBSERVATIONSPLADS SØNDAG:  kursus med Lotte Nordli & Anne Lise Ytreberg

På lager

Beskrivelse

Unikhund har den kæmpe fornøjelse at kunne udbyde et kursus med 2 store profiler fra det norske landshold:

Lotte Nordli : Lotte er ikke ny i LP, men har for alvor slået sit navn fast efter at hun i 2023 blev både Verdensmester, Nordisk Mester og Norsk mester med sin hund Bondi.

Anne Lise Ytreberg: Har deltaget på det norske landshold med 3 tidligere hunde, nu med Ella som hun vandt sølv med til Nordisk mesterskab i både 2021 og 2023. Derudover vandt Anne Lise 0g  Ella bronze til VM i 2022 og blev samme år Norske mestre.

Fællestræk i  Lotte og Annes træning er basseret på adfærdsanalyser, samt glæde, tryghed og forståelse.

På dette kursus for du en enestående mulighed for at blive undervist af det norske POWER TEAM, Lotte Nordli og Anne Lise Ytreberg, som for første gang besøger Danmark sammen. Tilsammen giver de dig mulighed for en ganske unik indsigt i, hvordan de arbejder, og hvorfor de klare sig så godt til konkurrencer.

Udover den individuelle undervisning, vil der ligeledes være mulighed for at høre deres “take” på hundetræning i fælles forum. De har hver deres indgangsvinkler til træning og konkurrencer.

Brænder du for lydighed og ønsker du at få råd til at komme videre med noget du sidder fast i i din træning, eller vil du nørde med en øvelse, så kan du få gode redskaber på dette kursus.

INFO:

14 pladser med hund. Pris for begge dage 2400 kr.

8 obs pladser uden hund pr dag. Pris pr. dag 600 kr.

Hver deltager vil få 2×20 min. med hver instruktør henholdsvis lørdag og søndag/ 1 times fælles teori lørdag med konkurrence råd.

( 2×20 min. undervisning med Lotte – 2x20min undervisning med Anne)

 

Kurset afholdes den lørdag den 17 og søndag den 18 august 2024 hos unik hund.

Adr. Tuemosevej 40, 5260 Odense S.

Tid: Kurset starter begge dage kl.10 – 17

Inden kursus start, seneste den 10 august,  vil du modtage yderligere info/oplysninger, med bl.a. dine personlige tider for undervisningen.

Sprog: Norsk/engelsk

OBS: 

Tilmeldingen er bindende, hvis du bliver forhindret i at deltage, skal du selv sælge din plads videre til anden side.

Betalingen skal ske ved tilmelding.

Såfremt underviser bliver forhindret, vil vi forsøge at rykke kurset, er dette ikke muligt vil din betaling blive refunderet.

 

 

Related products