kr.79,00

Populært bungee trækkelegetøj med både moppe og fleece

På lager

Beskrivelse

KW Fun Bungee Trækkelegetøj Moppe og Fleece- Trækkelegetøj til hund – 70cm

Kw Fun Bungee Trækkelegetøj er et meget populært legetøj. Det er perfekt som belønning i din hundesport, selvom legetøjet er langt kan man sagtens folde det sammen og have det i lommen.

Det er ikke helet lige meget hvilket stykke legetøj du vælger til din hund. Jeg ved fra mange års trænings erfaring, at hunde har forskellig interesse i legetøjet. Nogle hunde bliver mere intense og motiveret på legetøj med ægte pels, mens andre ikke gider have det i munden. Det er derfor super vigtigt, at have et godt udvalg af legetøj i træningstasken. Selvom din hund har et yndlingslegetøj, kan variation også motivere din hund mere i træningen.  Jeg bruger det legetøj mine hunde helst vil arbejde for, til at belønne med når noget i træningen er virkeligt godt. Altså en graduering af mit belønningslegetøj, så jeg har altid mindst 2 stykker legetøj i lommerne.

KW Fun Bungee Trækkelegetøj er både til den voksne hund og til hvalpen.

KW Fun trækkelegetøj med både moppe og strimler af fleece, giver ekstra mulighed for variation af trække- og belønningsleg med din hund.

Et lækkert stykke legetøj som er uundværlig i træningstasken. Mine hunde elsker alt legetøj med de populære mikro mopper.

KW Bungee Trækkelegetøj har et polstret håndtag med bungee, som kan hjælpe med at undgå, at din hund får skader på nakke og skuldre under trækkeleg.

Legetøj fra KW er fremstillet af materialer af høj kvalitet, som gerne skulle kunne modstå selv en intens trækkeleg.

Kw Hundelegetøj er interaktivt hundelegetøj, brug det som belønning i din hundesport eller til leg og sjov sammen med din hund.

Kw Fun Bungee Legetøj består af forskellige modeller af legetøj som er designet til at fange din hunds interesse for sit legetøj. Legetøjet er brugervenligt med et ergonomisk håndtag, som giver dig god kontrol under legen.

Anbefaling:

Du skal være opmærksom på hunde kan gnave/tygge stort set alt i stykker. Vi vil derfor anbefale, at du holder øje med om din hund og dens nye legetøj. Begynder hunden at tygge hul i legetøjet. er det en god ide at du søger for, at din hund ikke spiser dele af legetøjet og fjerner det straks. Vær i sær opmærksom på din hvalp og dens legetøj, de spiser alt.

Bemærk:

Ødelagt legetøj som følge hundens tyg/bid er IKKE dækket af din reklamationsret.

 

 

Related products