kr.79,00

Populært bungee trækkelegetøj med kunstpels

På lager

Beskrivelse

KW Fun Bungee Trækkelegetøj Pels 84cm – Trækkelegetøj til hund

Kw Fun Bungee Trækkelegetøj er et meget populært legetøj. Det er perfekt som belønning i din hundesport, selvom legetøjet er langt kan man sagtens folde det sammen og have det i lommen.

Det er ikke helet lige meget hvilket stykke legetøj du vælger til din hund. Jeg ved fra mange års trænings erfaring, at hunde har forskellig interesse i legetøjet. Nogle hunde bliver mere intense og motiveret på legetøj med ægte pels, mens andre ikke gider have det i munden. Det er derfor super vigtigt, at have et godt udvalg af legetøj i træningstasken. Selvom din hund har et yndlingslegetøj, kan variation også motivere din hund mere i træningen.  Jeg bruger det legetøj mine hunde helst vil arbejde for, til at belønne med når noget i træningen er virkeligt godt. Altså en graduering af mit belønningslegetøj, så jeg har altid mindst 2 stykker legetøj i lommerne.

KW Fun Bungee Trækkelegetøj er både til den voksne hund og til hvalpen. Hvalpe elsker at jage deres legetøj når det trækkes hen over gulvet. Det store bideområde med den bløde imiteret pels gør den ekstra sjov at bide og trække i.

Det lange legetøj er ikke til at undvære i sin træning. Jeg synes, at man får den sjovest trækkeleg med sin hund, med legetøj med et lidt længere håndtag. Belønningslegen med det lange legetøj, synes mine hunde bare er det bedste.

KW Bungee Trækkelegetøj har et langt polstret håndtag med bungee, som kan hjælpe med at undgå, at din hund får skader på nakke og skuldre under trækkeleg.

Legetøj fra KW er fremstillet af materialer af høj kvalitet, som gerne skulle kunne modstå selv en intens trækkeleg.

Kw Hundelegetøj er interaktivt hundelegetøj, brug det som belønning i din hundesport eller til leg og sjov sammen med din hund.

Anbefaling:

Du skal være opmærksom på hunde kan gnave/tygge stort set alt i stykker. Vi vil derfor anbefale, at du holder øje med om din hund og dens nye legetøj. Begynder hunden at tygge hul i legetøjet. er det en god ide at du søger for, at din hund ikke spiser dele af legetøjet og fjerner det straks. Vær i sær opmærksom på din hvalp og dens legetøj, de spiser alt.

Bemærk:

Ødelagt legetøj som følge hundens tyg/bid er IKKE dækket af din reklamationsret.

 

 

Related products