kr.239,00

Populært trækkelegetøj med bidepølse i det blødeste ruskind

Beskrivelse

Joyogdogssports BungeeCutie Toy

Aktivitets- og belønningslegetøj i lækker ruskinds kvalitet, håndlavet i Finland. Super god til leg og belønning til din hundetræning. Samtidig tillader Bungeen en god trækkeleg, enten din hund bider i bolden eller moppen. Legetøjet er ideelt til at kaste, lade hunden løbe ind og fange selv fra din hånd eller belønning med trækkeleg.

Hvorfor vælge trækkelegetøj fra JoyOfDogSports: 

  • Håndlavet kvalitetslegetøj fra Finland
  • Perfekt til leg og træning
  • Bungeen kan være med til at forhindre nakkeskader på din hund ved kraftig ruskeleg
  • Håndtaget er ekstra foret så du har et behageligt greb
  • Bolden er fyldt med fåreuld
  • Top lækker ruskinds kvalitet – uden giftige kemikalier

BungeeCutie er et super populær bidepølse med elastisk bungee håndtag. BungeeCutie bidepølse er et lækkert blød bide legetøj, perfekt til leg og træning med din hund.

Hundelegetøj fra JoyOfdogssports er specielt designet til hundesport. Det er fremstillet i top kvalitet, og kan holde til selv den vildeste trækkeleg. Kvalitets læderet er kraftig og tyk, derfor kan legetøjet modstå træk og bid. Også håndtaget er fremstillet til at modstå træk og bid.

Håndtaget er 38 cm langt og kan strækkes til 54cm. Når du vælger legetøj med bungge bliver trækkelegen sjovere og mere behagelig for både hund og træner. Håndtaget er beklædt med blød fleece hvilket giver et mere behageligt greb på trækkelegetøjet.

BungeeChewie er fyldt med fåreuld fra lokale får. Ulden gør legetøjet let og blød at bide i. Bidepølsen indeholder squeaker som gør den endnu mere sjov. for din hund at lege med.

 

Anbefaling:

Lad ikke hunden være alene med legetøjet. Brug legetøjet sammen med din hund.

Bemærk:

Ødelagt legetøj som følge hundens tyg/bid er ikke dækket af din reklamationsret.

Yderligere information

Farve

Pink/Turkis, Pink/Black, Orange/Black, Lilla/Turkis

Related products