kr.539,00

Kornfri, glutenfri og allergivenligt hundefoder til hvalpe.

Beskrivelse

Iceland Pure puppy er et 100% kornfrit, allergivenligt og glutenfrit hundefoder. Hundefoder fra Iceland Pure er kvalitetsfoder som består af 100% naturlig islandsk fisk. Det har derfor et naturligt højt indhold af gode essentielle næringsstoffer, og et højt indhold af omega -3 og 6 fedtsyrer.
Iceland Pure puppy er velegnede til alle hunderacer, jeg vil dog på grund af pille størrelsen anbefale det til mellemstore og store racer.
Hvalpefoder kan med fordel gives til drægtige og diegivende tæver på grund af dets høje indhold af protein, fedt, kalcium og fosfor. Det høje indhold af kulhydrat sikre at tæven undgår lavt blodsukker. Kalcium og fosfor er vigtige for at sikre en tilstrækkelig mælkeproduktion, så hvalpene knogler udvikles korrekt.
Iceland Pure indeholder kød fra hvide fisk som er let fordøjeligt, samt her et højt indhold af koncentreret lakseolie som indeholder EPA og DHA, sunde fedtsyrer som hjælper til sunde led og skinnende blød pels hos din hund.
Iceland PURE er tilsat Bio-Mos som er den naturlige løsning på tarm problemer. Det fremmer gode bakterier  og dermed maksimerer hundens udnyttelse af fodret og sikrer en sund tarmfunktion og god fordøjelse.
Fordelen ved fisk i hundefoder:
Letfordøjelig proteiner med en fordelagtig kombination af aminosyre. Olien som findes i fisk er unik, den indeholder store mængder af omega-3 fedtsyre. De fedtsyre som findes i fisk har en god effekt på hundens helbred, de kan forebygge hudsygdomme, nyresygdomme og reducere risiko for kræft.
Fisk indeholder naturligt calsium og fosfor i de mængder som kræves for udvikling af knogler hos hunden. Fisk er også rig på sporstoffer så som organisk Iod og selen.
Analyse: Rå protein 29%, Rå fedt 17%, Råfibre 3,0%. Råaske 5,9%,
Fedtsyre:  Omega 3 : 10,0 g. Omega 6 : 25,0g
Mineraler: Calcium (Ca) 11g, Fosfor (P) 9,0g, Natrium (Na): 3,0g, Magnesium (Mg) 1,2g,

Indhold: Kylling, hvid fish 14%, Kartoffel (stivelsesmel), ærter, kylling fedt, tørrede sukkerroe pulp, linfrø, fiske olie (min. 1%), lever (protein lever extract), mineraler (mono calcium phosphate/salt), lecithin, bio-mos, grønlæbet musling (tørret), kyllingebrusk (tørret) og tangmel (tørret).

 

Anbefalet daglig fodermængde:

1 – 2 kg. 47 – 78 gr.
2 – 3 kg. 78 – 106 gr.
3 – 5 kg. 106 – 156 gr.
5 – 10 kg. 156 – 209 gr.
10 – 20 kg. 209 – 440 gr.
20 – 30 kg. 440 – 597 gr.
30 – 40 kg. 597 – 741 gr.
40 – 50 gr. 741 – 803 gr.
50+ kg. 803+ gr.
Det er super vigtigt, at du opbevarer sit tørfoder korrekt, hvis foderet udsættes for ilt ved opbevaring i ikke lufttætte beholdere, vil hundefoderets næringsværdi og kvalitet forringes.
INFO:
Iceland Pure (Virksomhed: IFEX) produceres i Þorlakshofn, en lille fiskerlandsby på Islands sydlige kyst. Placeringen giver god adgang til frisk frisk direkte fra fiskerbådende. I 2006 blev virksomheden opkøbt af Lysi Ltd, som er den største producent i verden af fiskeolie til human brug. Lysi Ltd er kendt for deres høje krav til kvalitet og forskning, som er grundlag for produkter af høj kvalitet.

 

 

 

Related products