kr.249,00

Motiverende belønningslegetøj kaninpels og lammeskind.

Ikke på lager

Beskrivelse

FairPlay DogGear Rainbow Tug XXL – Trækkelegetøj med Lammeskind og kaninpels

FairPlay Dog Gear er Unikhunds eget mærke. Jeg har igennem mine mange år indenfor hundesport, brugt bunkevis af forskelligt legetøj i min træning.  Noget hundelegetøj holder længere end andet, så et af mine prioriteringer er selvfølge kvalitet og holdbarhed.

Lammeskind og læder som bliver brugt i produktionen af FairPlay Dog Gear hundelegetøj er af høj kvalitet. Læderet overskud fra møbelproduktion og lammeskindet er overskud fra produktion af hjemmesko. Materialerne er EU certificeret hvilket betyder at de er fri for giftige indholdsstoffer.

FairPlay DogGear Rainbow Tug XXL består af 2 store bideområder med lammeskind og kaninpels. Du får et blødt fleece polstret håndtag, som gør legetøj mere behageligt at holde fast på under legen. Det lange legetøj er ideelt til hvalpe og hunde som elsker at jage sin belønning.

Jeg bruger det lange legetøj til mine  hvalpe, de elsker at jage deres “bytte” når legetøjet trækkes hen over jorden. Ægte pels intensiverer hundens interesse for sit legetøj og gør legen og belønningen ekstra sjov for hunden.

Du kan bruge legetøj til indkald hvor du belønner din hund med sjov leg den kommer. De fleste hunde har et stærkere drive på legetøj end på godbidder.

Vil du træne på at øge hundens fart i øvelser, kan motiverende og sjovt legetøj helt sikkert være end fordel.

Jeg har testet FairPlay DogGear Rainbow Tug sammen med min hvalp, Haley på 11 uger, hun synes helt sikkert det er et HIT , hun elsker at bide og trække i pelsen.

Mål: Lammskind: ca. 22cm Kaninpels: ca. 36 cm. Total længe 158 cm.

FarirPlay DogGear er håndlavet i EU, der kan forekomme små variationer i farven på pelsen, da dette er et naturprodukt.

Anbefaling med gode hensigter:

Du skal være opmærksom på hunde kan gnave/tygge stort set alt i stykker. Vi vil derfor anbefale, at du holder øje med om din hund og dens nye legetøj. Begynder hunden at tygge hul i legetøjet. er det en god ide at du søger for, at din hund ikke spiser dele af legetøjet og fjerner det straks. Vær i sær opmærksom på din hvalp og dens legetøj, de spiser alt.

Bemærk:

Ødelagt legetøj som følge hundens tyg/bid er IKKE dækket af din reklamationsret.

Yderligere information

Farve

Lilla, Turkis

Related products