kr.159,00

Trækkelegetøj med mirkomoppe og 2 håndtag

Beskrivelse

FairPlay DogGear Aston Mop Tug – Belønningslegetøj til hundetræning

FairPlay DogGear er unikhunds egenproduktion. Vores produkter er nøje udvalgte efter vores høje kvalitets standarder. Alt legetøj er håndlavet i EU af kvalitets materialer, inden produktion bliver produkterne testet af vores test hunde.

Legetøj med den bløde fiber moppe er altid et hit blandt de fleste hunde. FairPlay DogGear Aston er perfekt til sjov trækkeleg med din hund, det store bideområde på 25 cm giver din hund god mulighed for et godt fast greb.

Legetøjet har 2 håndtag som sikre dig et godt greb i legetøjet når du leger med din hund. Håndtagene er blødt polstret og har bungee i begge sidder. Når du vælger legetøj med bungee  kan du undgå, at din hund får nakke og skuldre skader.

Brug FairPlay Aston til belønne din hund ved at lade den løbe ind og gribe det fra hånden, eller kast det til hunden som belønning. Med FairPlay DogGear Aston har du mange mulighede for sjov leg og belønning i din hundesport.

Aston Mop Tug er både til leg med den lille hvalp og den voksne hund.

Mål: Moppe, Bideområde 25 cm – længde 90 cm

 

Anbefaling med gode hensigter:

Du skal være opmærksom på hunde kan gnave/tygge stort set alt i stykker. Vi vil derfor anbefale, at du holder øje med om din hund og dens nye legetøj. Begynder hunden at tygge hul i legetøjet. er det en god ide at du søger for, at din hund ikke spiser dele af legetøjet og fjerner det straks. Vær i sær opmærksom på din hvalp og dens legetøj, de spiser alt.

Bemærk:

Ødelagt legetøj som følge hundens tyg/bid er IKKE dækket af din reklamationsret.

Yderligere information

Farve

Lime, Blå

Related products