kr.239,00kr.269,00

Super Cool og smukt Vegansk Hamp Halsbånd.

Beskrivelse

Smukt hundehalsbånd i lilla med hvide stjerner. Halsbåndet er fremstillet i den lækreste bløde øko hamp. Det er meget justerbart og nemt at åbne/lukke med den kraftige kliklukning. Et virkeligt fantastisk halsbånd, fremstillet uden brug af kemikalier.  Det fortjener din bedste ven.

Jeg faldt for de smukke halsbånd for 15 år siden, da jeg købte dem til 2 af mine hunde. De var super holdbare, samtidige holdt halsbåndene deres farver på trods af, at mine hunde tit løb i havet med dem på. Derfor stod de øverst på min liste da jeg skulle finde lækre kvalitetsprodukter til min butik.

Earth Dog har lavet halsbånd og liner til hunde i 25 år. De har fokus på miljø og bæredygtighed. Deres produkter er fremstille i økovenligt, vegansk hamp som er dyrket uden brug af pesticider.

Halsbåndene måler 2,8 cm bredden i alle størrelser. Størrelser passer nedenstående halsmål:

Small: 20,30 cm-35,50 cm.

Medium: 35,50 cm- 45,70 cm.

Large: 45,70 cm -66.0 cm

De kan vaskes i maskine ved 30 grader.

 

                     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yderligere information

Størrelse

Small, Medium, Large

Related products