kr.209,00

Hundelegetøj med pels og bold til hundetræning

På lager

Beskrivelse

Zayma Craft Sheepskin & Chuckit Strato Bold- Belønningslegetøj til hundesport med lammepels og blød bold

Super lækkert håndlavet hundelegetøj i høj kvalitet fra Zayma Craft.  Legetøjet er fremstillet af mennesker fra hundeverdenen, som ved hvad hundene elsker. Belønningslegetøjet er super motiverende, din hund vil elske at arbejde for en belønning med dette top lækre legetøj.

Zayma Craft legetøj med lækker kraftigt lammepels og en af de populære bløde bolde fra Chuckit , det perfekt belønningslegetøj til hundesport. Det store bideområde med blød pels indbyder til sjov trækkeleg med din hund. Din hund kan både bide og trække i bolden eller lammepelsen.  Håndtaget er foret med softshell, så du får et mere behageligt greb i legetøjet under træningen.

Legetøj kombineret med både pels og bold er meget populært som belønning i hundesport, enten du træner lydighed, rally lydighed, agility, hoopers elller anden form for hundesport. Det kombineret legetøj giver din hund dobbelt belønning i sit legetøj, og mulighed for ekstra sjov trækkeleg.

Zayma Craft Sheepskin & Chuckit kan bruges som kaste/ apporterings belønning, som belønningen din hund løber ind og griber fra din hånd, eller hvis du træner bagudbelønning.

De fleste hunde elsker legetøj med ægte pels. Duften som sidder i pelsen intensiverer hundens interesse for sin belønning.

Legetøjet har en størrelse så det passer i lommen på din træningsvest/træningsjakke.

Jeg bruger tit det korte belønningslegetøj i min træning når jeg træner fart i en øvelse. Mine hunde giver den lige lidt mere gas når de ved, at der venter både pels og bold når de kommer på ind pladspositionen.

Jeg kan anbefale Sheepskin & Strato til leg og træning  med både hvalpen og den voksne hund.

Hvorfor vælge legetøj fra ZAYMA Craft:

  • 100% motiverende legetøj
  • 100% kvalitet og holdbarhed
  • Top professionelt sy værksted
  • Fremstillet i de bedste materialer
  • Fremstillet i smukke iøjnefaldende farver
  • Fremstillet i EU

Mål: Længde ca. 44  cm. Bideområde med lammepels: ca. 24 cm, Chuckit Strato bold str. M 6,5cm

Sheepskin & Strato kommer i smuk lilla farve, håndtag foret med rosa softshell og kraftig hvidt lammeskind. Orange Chuckit Starto bold.

Pelsen på legetøjet kan variere i brune nuancer, da pels er et naturprodukt.

Zayma craft er interaktivt legetøj til din træning, lad ikke din hund være alene med legetøjet.

Ødelagt legetøj som følge af leg, tyg og træk er ikke omfattet af din reklamationsret.

Related products