kr.89,00

Lækker snack som forebygger plak og tandsten hos din hund

På lager

Beskrivelse

Whimzees Tothbrush M til mellemstor hunde – Pose med 12 STK

Super lækre tyggeben fra Whimzees der både fungere som lækker snack og som samtidig forebygger tandsten og plak.

Indeholder KUN NATURLIGE INGREDIENSER, samtidig er de kalorielette og har et højt indhold af fibre.

Disse underholdende og effektive tandbørste godbidder er sammensat af blot seks nøgleingredienser og bidrager til at fjerne plak, tandsten og reducere de bakterier, der forårsager dårlig ånde. Tandbørsterne har gennemgået videnskabelige tests og er blevet certificeret af VOHC for deres evne til at mindske tandsten og plak hos hunde.

Den spiselige, vegetariske og kornfrie tandtyggeben udgør et sundt alternativ for hunde med følsomhed over for foder. Udformningen fremmer en sund blodcirkulation i tandkødet, forhindrer dårlig ånde og hindrer ophobning af tandsten. Børsteformen og mellemrummene i designet muliggør nem tygning, samtidig med at der renses i de mindre mellemrum.

Produktet er produceret bæredygtigt uden kunstige ingredienser, farvestoffer, smagsstoffer, konserveringsmidler, GMO’er, gluten eller kød.

Ikke egnet til hunde under 9 måneder.

Sammensætning: Kartoffelstivelse, glycerin, cellulosepulver, lecitin, tørgær, maltekstrakt, sød lupinmel, lucerneekstrakt, calciumcarbonat, paprikaekstrakt.

Analytiske bestanddele: Næringsstof indhold Råprotein (min) 1,0 % Råfedt (min) 2,0 % Råfiber (maks.) 14,0 % Fugt (maks.) 12,0 %

Related products