kr.119,00

Velsmagende snack som hjælper mod plak og tandsten

På lager

Beskrivelse

Whimzees Ricebone L – Pose med 9 Chews. – Helt naturlige Rice Bone-tygge snack.

Mange hunde får problemer med dårlig ånde, tænder og tandkød med tiden. Whimzees er et super godt supplement til den daglige mundhygiejne hos din hund. Med Whimzees kan du hjælpe med at forebygge dårlig ånde, tandsten og plak hos din hund.

Disse velsmagende, men effektive tygge snack er lavet af kun seks primære ingredienser og hjælper med at fjerne plak, tandsten og reducere de bakterier, der forårsager dårlig ånde.

Disse snacks har mange fordele. Whimzees er 2 x så effektiv mod plak og tandsten end lignede produkter på markedet.

Tyggebenet er vegetarisk og et sundt alternativ til hunde med fødevareoverfølsomhed.

Tyggebenet er lavet med unikke rillede former som hjælper med at få tyggebenet ind i mindre mellemrum mellem hundens tænder. Den stive vegetabilske tekstur hjælper med at fjerne plak og tandsten, når hunden tygger.

Derudover er denne snack fedtfattigt og rigt på vitaminer og antioxidanter samt fibre, der fremmer regelmæssighed og hjælper med at holde fordøjelsen sund. Bæredygtigt produceret uden kunstige ingredienser, farver, smagsstoffer eller konserveringsmidler eller GMO, gluten eller kød.

 

Whimzees er fremstillet i Holland. Firmaet blev etableret i 2013 i Holland. Whimzees blev skabt med en ting i fokus, at fremstille produkter i den højeste kvalitet til vores hunde.

Der foreligger videnskabelige resultater på at Whimzees Tootbruch signifikant reducere plak og tandsten. Derudover er virkningen godkendt af VOHC, en forening af dental dyrlæger.

Related products