kr.79,00

Super praktisk rejsesæt med separat rum til vand og foder

På lager

Beskrivelse

Trixie Rejsebeholder til foder og vand – 2 x 0,35L – Når du skal have hunden med på tur.

Med Trixie rejsebeholder kan du nemt og praktisk transportere din hunds foder. Beholderen har 2 separate rum, og låget har 2 åbninger, en for hver rum. Dette giver en praktisk mulighed for at opbevarer din hund mad og vand samtidig.

Det super praktiske rejsesæt fra Trixie indeholder en beholder som kan rumme 2L og 2 skåle som hver kan rumme 0,75L. Sættet samles med det smarte håndtag, som du også kan bære rejsesættet i. Når du fjerner skålene, som sidder i hver ende af beholderen, har den store beholderen et låg med hank som du kan løfte den i.

Har du ofte din hund med på tur, til hundetræning, hundeudstillinger, på vandreture, camping, ferie eller liggende, har du sikkert brug for en solid og sikker beholder til din hund foder. Du fylder den store beholder med mad, og bruge de aftagelige skåle til foder og vand.

Når jeg er afsted til konkurrence med mine hunde, bruger jeg Trixie rejsesættet til vand. Den kan rumme 2L vand, og mine hunde kan få en vandskål hver i deres bur.

Trixie Dog On Tour Rejsesæt er fremstillet i holdbar plastik. Skålene har skridsikre gummibunde der holder dem stabile under brug. Foderskålene kan nemt rengøres i  opvaskemaskinen.

Dette produkt er en praktisk foder- og vandcontainer lavet af plastik, der måler 11 centimeter i diameter og 23 centimeter i højden. Den har to separate kamre med et vandtæt låg, hvilket giver mulighed for opbevaring af både foder og vand samtidigt. Låget har to åbninger, en for hver kammer, hvilket tillader adskilt brug af kamrene uden at blande indholdet. Der er en metal-karabinhage, der gør det let at fastgøre beholderen, og den inkluderer også en rejseskål lavet af silikone, som er praktisk at bruge på farten. Dette produkt er ideelt til at holde dit kæledyrs foder og vand adskilt og organiseret under udendørsaktiviteter eller rejser.

Hvorfor vælge Trixie Dog On Tour Rejsesæt:

  • Super praktisk
  • Beholder kan rumme 2L
  • Skålene kan rumme 0,75L
  • Fremstillet i sikkert og holdbart materiale
  • Du har altid mad og vand til din hund
  • Rengøringsvenligt
  • Skålene har skridsikker gummi i bunden
  • God pris

Produkt Info:

Materiale: plast

Dimensioner: Skåle ø 13 cm ( 0,75l) Beholder ø 11,5, højde 17cm (2l)

Farve: Mørkeblå

Related products