kr.69,00

Smagfuld og fedtfattig 100% naturlig tygge snack

På lager

Beskrivelse

Retorn Tørrede Rullet kaninhud med pels – Fedtfattig og 100% naturlig tyggesnack til din hund

Tørrede rullet Kaninhud med pels er en meget populær, lækker og 100% naturlig snack til din hund. Der er ikke mange hunde som kan modstå de lækre knassende tyggegodbidder.

Kaninhud med pels kan gives til alle hunderacer i alle størrelser. Jeg anbefaler dog altid først, at give det til hvalpe fra de er 6 mdr. gamle.

Retorn tørrede kaninhud er 100% tørrede kaninhud med pels og hår fra fritlevende kaniner i Pyrenæerne. Tørringsprocessen er foretaget uden nogen former for tilsætningsstoffer.

Nar din hund tygger på det Tørrede kaninhud hjælper det til sundere mundhygiejne, hundens tænder renses når den tygger. Samtidig har tygge snack med pels en god påvirkning på hundes fordøjelse. De hjælper med, at rense hundens tarm og derved opretholde en god balance i hundens mave – og tarmsystem.

Posen indeholder 4 stk. som måler ca. 20 cm. stykket.

Hvorfor vælge Retorn Tørrede Kaninhud med pels:

  • 100% Naturlig snack
  • Fedtfattige
  • Lækker sprød og knasende
  • Naturligt tørret med skind og pels
  • Hjælper til sund mundhygiejne
  • Holder en sund mave – og tarm balance
  • INGEN tilsætningsstoffer
  • Håndpakket

Jeg havde det i starten lidt stramt med at give mine hunde tygge snack med pels, jeg synes det var lidt ulækkert. Men jeg må indrømme nu, at mine hunde elsker alle tyggesnack med pels, og det er slet ikke ulækkert, det lugter og sviner ikke, de spiser alt op. Mine hunde kan få lang tid til at gå med at tygge på tørre kaninhud, jeg tror faktisk at hvis de fik valgmuligheder, ville de vælge pelssnack.

Tørrede tyggesnack med pels er en lækker delikatesse for hunde. De er knasende sprøde med en autentisk duft af vildt. De har et højt protein indhold og en lav fedt procent, så hunde som skal passe på vægten kan sagtens snuppe et stykke rullet kaninhud med pels.

Analyse: Råprotein 51,1%, råfedt 11,4% Fugt 10,5%

Indhold: 100% tørret kaninhud

Related products