kr.94,00

Organisk rugby bold til sjov og træning

På lager

Beskrivelse

Retorn Rub Rugby Spike Ball  – Giftfrit hundelegetøj af økologisk harpiks 

Retorn er en spansk virksomhed som producere foder, snacks og legetøj til hunde i top kvalitet af de bedste råvarer.  Hos Retorn anvender de kun de bedste råvarer til deres produkter. Kødet som bruges til fremstillingen stammer fra fritgående sunde europæiske dyr. Hos Retorn anvendes INGEN genmodificerede råvarer i deres produktion.

Jeg har valgt, at forhandle produkterne fra Retorn, da jeg synes godt som deres forretnings strategi,  det betyder meget for virksomheden, at have stor fokus på kvalitet og indholdet i deres produkter.

Retorn Rub er en række produkter til hunde som er fremstillet i organisk gummi (harpiks).  Til fremstillingen af Retorn Rub hundelegetøj er der kun brugt økologisk harpis, der er ingen GIFTIGE tilsætningsstoffer, kemikalier eller farverstoffer – KUN harpiks.

Flere af Retorn Rub modellerne har flere funktioner, de kan både bruges til belønning/leg eller som aktivitetslegetøj, hvor du kan putte mad eller vådfoder i.  Jeg er vild med konceptet :-)

Retorn Rub Rugby Bolden har på ydersiden små dutter som hjælper med at massere tænder og tandkød når din hund leger med rugby bolden.

Den bløde økologiske gummi bold er perfekt til belønning og leg i din hundesport. Bolden har en størrelse som passer til de fleste hunde, den er blød og behagelig at apportere. Retorn Rub Rugby har et kraftigt flettet reb som du både kan bruge hvis din hund vil trække i legetøjet , eller hvis din hund elsker at få kastet sit legetøj. Du kan sagtens kaste den som belønning til din hund, den er blød og skader ikke din hunds tænder når den griber den.

Bolden hopper når den rammer jorden, den er nem at gribe og behagelige for din hund at holde i munden.

Produkt Info:

Materiale: øko harpiks

Dimensioner: ø 8 cm (hvor det er tykkest) Højde: 11 cm – Samlet længde 35cm

Anbefaling: Brug legetøjet sammen med din hund. Hold altid øje med din hund og den legetøj. Alt legetøj kan bides i stykker.

Bemærk: Ødelagt legetøj som fælge af alm brug, som tyg, træk og bide er ikke omfattet af reklamationsretten.

 

 

Related products