kr.189,00

Kraftig bidering ag økologisk gummi

På lager

Beskrivelse

Retorn Rub Professional  – Bidering i organisk gummi til hunde ø18cm

Retorn er en spansk virksomhed som producere foder, snacks og legetøj til hunde i top kvalitet af de bedste råvarer.  Hos Retorn anvender de kun de bedste råvarer til deres produkter. Kødet som bruges til fremstillingen stammer fra fritgående sunde europæiske dyr. Hos Retorn anvendes INGEN genmodificerede råvarer i deres produktion.

Jeg har valgt, at forhandle produkterne fra Retorn, da jeg synes godt som deres forretnings strategi,  det betyder meget for virksomheden, at have stor fokus på kvalitet og indholdet i deres produkter.

Retorn Rub er en række produkter til hunde som er fremstillet i organisk gummi (harpiks).  Til fremstillingen af Retorn Rub hundelegetøj er der kun brugt økologisk harpis, der er ingen GIFTIGE tilsætningsstoffer, kemikalier eller farverstoffer – KUN harpiks.

Flere af Retorn Rub modellerne har flere funktioner, de kan både bruges til belønning/leg eller som aktivitetslegetøj, hvor du kan putte mad eller vådfoder i.  Jeg er vild med konceptet :-)

Brug den kraftige bidering fra Retorn som belønning i din hundetræning. Retorn Rub bidering kan både bruges til apporteringsleg og trækkeleg.  Retorn legetøj kan også bruges til sjov aktivitet i vandet, hvis din hund foretrækker det.

Bideringen er skånsom mod din hunds tænder og tandkød.

 

Produkt Info:

Materiale: øko harpiks

Dimensioner: ø18 cm, tykkelse: 4cm

Anbefaling: Brug legetøjet sammen med din hund. Hold altid øje med din hund og den legetøj. Alt legetøj kan bides i stykker.

Bemærk: Ødelagt legetøj som fælge af alm brug, som tyg, træk og bide er ikke omfattet af reklamationsretten.

 

 

Related products