kr.67,50

Økologisk gummi æg til aktivering og leg

På lager

Beskrivelse

Retorn Rub Gossy Egg  – Giftfrit hundelegetøj af økologisk harpiks – ø7cm

Retorn er en spansk virksomhed som producere foder, snacks og legetøj til hunde i top kvalitet af de bedste råvarer.  Hos Retorn anvender de kun de bedste råvarer til deres produkter. Kødet som bruges til fremstillingen stammer fra fritgående sunde europæiske dyr. Hos Retorn anvendes INGEN genmodificerede råvarer i deres produktion.

Jeg har valgt, at forhandle produkterne fra Retorn, da jeg synes godt som deres forretnings strategi,  det betyder meget for virksomheden, at have stor fokus på kvalitet og indholdet i deres produkter.

Retorn Rub er en række produkter til hunde som er fremstillet i organisk gummi (harpiks).  Til fremstillingen af Retorn Rub hundelegetøj er der kun brugt økologisk harpis, der er ingen GIFTIGE tilsætningsstoffer, kemikalier eller farverstoffer – KUN harpiks.

Flere af Retorn Rub modellerne har flere funktioner, de kan både bruges til belønning/leg eller som aktivitetslegetøj, hvor du kan putte mad eller vådfoder i.  Jeg er vild med konceptet :-)

Det bløde økologiske gummi æg kan både bruges som aktiveringslegetøj hvor du fylder det med din hunds ynglings vådfoder, paté eller lignende.

Du kan også vælge at bruge ægget i stedet for en bold. Det bløde gummi æg er perfekt til belønning og leg i din hundesport. Ægget har samme størrelse som en medium bold, den er blød og behagelig at apportere. Du kan sagtens kaste den som belønning til din hund, den er blød og skader ikke din hunds tænder når den griber den.

Produkt Info:

Materiale: øko harpiks

Dimensioner: ø 7 cm (hvor det er tykkest) Højde: 9cm

Anbefaling: Brug legetøjet sammen med din hund. Hold altid øje med din hund og den legetøj. Alt legetøj kan bides i stykker.

Bemærk: Ødelagt legetøj som fælge af alm brug, som tyg, træk og bide er ikke omfattet af reklamationsretten.

 

 

Related products