kr.149,00

Luksus Atlanterhavs lakseolie til din hund

På lager

Beskrivelse

Mr Bones Atlanterhavs Lakseolie – 100% naturligt

Mr Bones er en spansk virksomhed som producere økologiske produkter til hunde og katte. Samtidig vægter de højt at bruge genanvendt emballage. Deres produkter er bæredygtigt og dyreetisk  produceret. Alle råvarer er europæiske.

Der findes forskellige typer af fiskeolie til hunde, hvor lakseolien er en af de mest populære på grund af de mange helbredsfordele som det giver vores hunde. Lakseolie kan især være vigtig hvis din hund ikke får nok omega-3 og 6 gennem sit daglige foder.

Lakseolien kan gives som dagligt supplement til alle størrelser hunde i alle aldre. Olien har en effektiv virkning mod skæl, hudirritationer og fældning, og stor indvirkning mod gigt og stive led.

Mr. Bones Atlanterhavs lakseolie er et naturligt foder tilskud til din hund. Lakseolien er en naturlig kilde til omega3-0g 6 fedsyrer og essentielle vitaminer og mineraler som kan bidrage til at holde din hund sund og rask.

Lakseolie er speciel gavnlig til vedligeholdelse af sunde led og et stærkt immunforsvar. Lakseolie giver din hund en blød og skinnende pels.

Lakseolie kan med stor fordel gives til drægtige og diegivende hunde.

 

Mr. Bones Atlanterhavs lakseolie kommer på en glasflaske for, at bevarer alle de gode egenskaber og undgå oxidation. Kan med fordel opbevares på køl/mørkt efter åbning. Holdbarhed efter åbning 1-2 mdr. Jeg anbefaler, at man af og til lugter til sin olie, hvis olien bliver harsk kan det lugtes. Den skal derfor kasseres.

Mr. Bones Atlantic Lakseolie er fremstillet af 100% Atlanterhavs laks, uden nogen former for tilsætninger, konserveringsmidler eller tilsatte farvestoffer.

Indhold: 100% Atlanterhavs laks

Mængde: 375 ml

Dossering:

✓ Hunde: 5ml pr 10kg 

Related products