kr.39,00

Delikatesse vådfoder med frisklavet kød fra hjort og vildsvin

På lager

Beskrivelse

Lily’s Kitchen Proper Food For Dogs – Venison & Wild Boar – 400g rent kvalitet

Lily’s kitchen produceres i England. Lily’s Kitchen er dedikeret i at fremstille og sælge kvalitets produkter til vores hunde. Samtidig ser de med stor vigtighed på miljøet, og ønsker at forbedre de miljøbelastende forhold under produktionen.

Lily’s Kitchen producerer naturlige smagfulde og produkter til hunde og katte. De mener, at vores dyr har fortjent det bedste foder som kun indeholder de allerbedste og sundeste ingredienser. En ting er sikkert, at en af grundene til at din hund er og forbliver sund, både indvendigt og udvendigt, afhænger af det vi giver dem. Et foder som afbalanceret og næringsrigt hjælper med at holde din hund sund, rask og glad.

Lily’s Kitchen er passioneret omkring hundes sundhed og trivsel. De er på en mission, hvor de ønsker at oplyse forbrugerne omkring hvor vigtigt det er, at deres kæledyr får den helt rigtige ernæring. Vores kæledyr fortjener det bedste, og det foder vi giver dem hver dag har indflydelse på deres sundhed og trivsel.

Jeg går utrolig meget op i hvad jeg giver til mine hunde: jeg har et mål, at have dem hos mig så længe som muligt, så hvis jeg kan påvirke deres sundhed og trivsel gennem det foder/godbidder jeg giver dem, er det super vigtigt, at jeg kun giver dem de bedste produkter. Jeg forhandler KUN produkter i min butik, som jeg bruger til mine egne hunde.

Da jeg opdagede produkterne fra Lily’s Kitchen, og undersøgte ingredienser og indhold, var det selvfølgeligt et produkt jeg skulle tilbyde i min butik. Jeg bruger Lily’s Kitchen vådfoder som topping på mine hundes tørfoder og på deres slikkeplader. De elsker det.

Lily’s Kitchen vådfoder er en kornfri, komplet, hypoallergen opskrift lavet med frisklavet hjort og vildsvin.

Det smagfulde vådfoder indeholder masser af grøntsager og frugt er kartoffel, butternutsquash, gulerødder, grønne bønner og æbler – sammen med en unik blanding af botaniske urter, herunder mælkebøtte og burrerod. Hampolie, der er kendt for sine sundhedsmæssige fordele og rige kilde til essentielle fedtsyrer, er også tilsat.

 

Hvorfor vælge Lily’s Kitchen Vådfoder med hjort og vildsvin:

 • 100% kvalitet
 • 100% naturlige ingredienser
 • Perfekt som topping på tørfoder
 • Perfekt på aktivitetslegetøj som f.eks. slikkeplader
 • Indeholder sundhedsfremmende ingredienser
 • Tilsat sunde vitaminer og mineraler
 • God til hunde med allergi
 • Lavt fedtindhold
 • Fremstillet af frisk kvalitetskød
 • Kornfri
 • Til alle størrelser hunde > 4 mdr.
 • Fremstillet i UK

Sammensætning: Hjortekød (30%); Vildsvin (30%); Kartofler (4%) Butternut Squash (1%), Gulerødder, Grønne bønner, Æbler, Vitaminer & Mineraler, Hampolie (Kilde til Omega 3 & 6) Krydderurter & botanik: Gyldenris, brændenælde, anis, sellerifrø, hyben, morgenfrueblade, kløver, tang, lucerne, marietidsel, mælkebøtterod, burrerod.

Analytiske bestanddele:Råprotein 10 % Råfedt 6,8 % Råaske 2 % Råfibre 0,5 % Fugt 78 %.

Tilsætningsstoffer

D3-vitamin 200 IE, E-vitamin 20 mg, zinkchelat af aminosyrehydrat 25 mg, kobber(II)-chelat af aminosyrehydrat 1,5 mg, manganchelat af aminosyrehydrat 1,4 mg, calciumjodat 0,75 mg, johannesbrødkernemel 1 g.

Energiindhold
106
Foderanvisning på dåsen

 

Related products