kr.35,00

Lækre kornfri godbidder med 86% frisklavet kød

På lager

Beskrivelse

Lily’s Kitchen Training Treats – Godbidder til hvalpe med 100% naturlige ingredienser – 70g

Lily’s kitchen produceres i England. Lily’s Kitchen er dedikeret i at fremstille og sælge kvalitets produkter til vores hunde. Samtidig ser de med stor vigtighed på miljøet, og ønsker at forbedre de miljøbelastende forhold under produktionen.

Lily’s Kitchen producerer naturlige smagfulde og produkter til hunde og katte. De mener, at vores dyr har fortjent det bedste foder som kun indeholder de allerbedste og sundeste ingredienser. En ting er sikkert, at en af grundene til at din hund er og forbliver sund, både indvendigt og udvendigt, afhænger af det vi giver dem. Et foder som afbalanceret og næringsrigt hjælper med at holde din hund sund, rask og glad.

Lily’s Kitchen er passioneret omkring hundes sundhed og trivsel. De er på en mission, hvor de ønsker at oplyse forbrugerne omkring hvor vigtigt det er, at deres kæledyr får den helt rigtige ernæring. Vores kæledyr fortjener det bedste, og det foder vi giver dem hver dag har indflydelse på deres sundhed og trivsel.

Jeg går utrolig meget op i hvad jeg giver til mine hunde: jeg har et mål, at have dem hos mig så længe som muligt, så hvis jeg kan påvirke deres sundhed og trivsel gennem det foder/godbidder jeg giver dem, er det super vigtigt, at jeg kun giver dem de bedste produkter. Jeg forhandler KUN produkter i min butik, som jeg bruger til mine egne hunde.

Da jeg opdagede produkterne fra Lily’s Kitchen, og undersøgte ingredienser og indhold, var det selvfølgeligt et produkt jeg skulle tilbyde i min butik. Jeg bruger Lily’s Kitchen godbidder som belønning i min træning, til både mine voksne hunde og hvalpen. De elsker de bløde godbidder.

Lily´s Kitchen Training Treats er super lækre bløde godbidder til den lille snack mellem måltiderne eller som belønning i din hvalpetræning.

De bløde Training Treats fra Lily’s Kitchen er fremstillet af frisk kød fra kylling og laks. En pose fyldt med delikate og velsmagende godbidder til din bedste ven.

De bløde træningsgodbidder er perfekte som belønning når du træner dinhundehvalp. Din hvalp vil hurtigt kunne spise sin belønning og træne videre, uden at skulle bruge lang tid på at tygge sin godbid. Godbidderne måle ca. 1-2 cm, men jeg vil anbefale at brække dem i mindre stykker som trænings godbidder, så din hund ikke spiser for mange under sin træning.

Hvorfor vælge Lily’s Kitchen Training Treats:

  • 100% kvalitet
  • 100% naturlige ingredienser
  • Perfekte trænings godbidder
  • Bløde og lækre
  • Kan brækkes i mindre stykker
  • Fremstillet af frisk kvalitetskød
  • Kornfri
  • Til alle racer > 8 uger
  • Pose med genluk
  • Fremstillet i UK

Sammensætning: Kylling (66 %), laks (20 %), vegetabilsk glyserin (udvundet af rapsolje), potetstivelse, persille. Tilsætningsstoffer: Antioxidanter (tokoferolekstrakter fra vegetabilske olier).

Analytiske bestanddele: Råprotein: 31 %, Råfett: 26 %, Råfiber: 1,5 %, Råaske: 4 %, Vann: 22 %. Kalorier: 402 kcal/100g

 

Related products