kr.35,00

Effektivt koben til fjernelse af flåter

På lager

Beskrivelse

Koben til fjernelse af flåter

Praktisk sæt med koben i 2 størrelser til fjernelse af flåter på din hund. Kobenet er et nødvendigt værktøj til fjernelse af flåter. Et super nemt og effektivt værktøj til at fjerne flåter på din hund.

Du får 2 forskellige størrelser koben, så du kan fjerne selv de mindste flåter, som tit er svære at få ordentligt fat på.

Sæt kobenet ind under flåtens krop så tæt på huden som muligt. Drej lidt fra side til side og træk kobenet væk fra huden, og flåten er væk. Når flåten først har sat sig fast, er det vigtigt at du får hovedet med ud når du fjerner den. Derved kan du undgå, at hunden få en infektion der hvor flåten har siddet. Rens evt. området hvor flåten har siddet. Jeg sprøjter altid sølvvand på området.

 

Fjernelse af flåter:

Det er vigtigt at fjerne flåten så snart den opdages. Placer koben så tæt på huden som muligt, vip langsomt fra side til side og træk flåten væk fra huden. Det er en god ide at holde øje med området hvor flåten har siddet fast. Hvis det bliver rødt og irriteret ville jeg kontakte dyrlæge.

Flåter kan være bærere af forskellige patogene bakterier og vira.  Flåten indtager smittestoffer ved at suge blod fra inficerede pattedyr, såsom rådyr. Hunde kan via flåter blive smittet med TBE (Borrelia, anaplasmose) med det er heldigvis meget sjældent.

Reducer antallet af flåtbid:

Det er en god ide (i flået sæsonen) at gennemse din hunds pels efter en hver gåtur.  Børst din hunds pels grundigt igennem, hvis flåterne endnu ikke har sat sig fast, kan du opdage dem når du tjekker pelsen.

Related products