kr.185,40kr.291,75

40% Off

Super lækkert ogt meget elastisk og alsidig hundedækken.

Beskrivelse

Pomppa JumppaPomppa Fleece Hundedækken

JumppaPomppa er et super blødt, antistatisk og varmt hundedækken/sweater som kan bruges hele året rundt.

JumppaPomppa er nemt at give hunden på og tillader hunden stor bevægelses frihed. På grund af den super gode pasform, kan det bruges under motion, leg og træning. Der er ingen elastikker, spænder el lignende, som kan genere hunden under aktivitet.

JumppaPommpa sider tæt til kroppen, så en sele kan nemt påsættes udenpå til gåturen uden at genere hunden. Brug dækkenet efter hundesport, så din hund holdes varm.

JumppaPommpa giver fuld beskyttelse mod kulde, den høje halskrave beskytter de store muskler på halsen uden at forhindre den naturlige bevægelse. Pasformen omkring ryg og bagpart sikre, at den sidder godt selv når din hund løber med høj fart.

 

Sådan finder du den rigtige størrelse til din hund:

At vægen den rigtige størrelse til din hund er super vigtigt. Den skal sidde rigtigt så den beskytter de vigtigste muskelgrupper og holder formen selv under høj fart. Pomppa dækken kan passe både den slanke hund og den lidt mere kraftig byggede. Når du vælger din størrelse er det vigtigt, at den ikke hæmmer din hunds naturlige bevægelser eller genere på anden vis.

Den rigtige størrelse afhænger af din hunds ryglængde. Hvis din hund har meget pels, kan det være at du skal en størrelse op, dog ikke større end den passer din hunds ryglængde. Pasformen afhænger også af hvilken hund som skal bære Jumppa. Skal dækkenet bruges til en hund som kun skal bruge det på gåture, eller er det bruges under hundesport.

Billedet nedenunder kan bruges som hjælp til at finde rigtige størrelse til din hund:
  1. Ryg – Ryg længden måles fra hals start til hale.
  2. Hals – Hals omkredsen måles på det punkt hvor ryg mål starter.
  3. Bryst – Bryst omkredsen på det bredeste punkt på hundens brystkasse.
  4. Talje – Talje omkredsen måles hvor hunden er smallest rundt om maven.

Yderligere information

Farve

Lilla, Grå, Orange, Brun

Størrelse

31cm, 37cm, 40cm, 44cm, 48cm, 52cm, 56cm, 60cm, 65cm, 70cm

Related products