kr.1.529,00

Super lækker luksus træningstaske til dit træningsudstyr

På lager

Beskrivelse

JoyOfDogSports ProPack Dog Sports Bag – Stor træningstaske til hundeudstyr -55L

ProPack hunde sportstasken er et 100% finsk design, håndlavet med garanti for den absolut bedste kvalitet. Derfor har du, når du køber denne top lækre taske, 2 års materiale garanti. ProPack træningstasken er fremstillet i ekstremt holdbart materiale, med en kapacitet på 55 liter og flere smarte pakkeløsninger.

Den super lækre ProPack træningstaske er en drøm for enhver hundehandler, der har brug for plads til sit træningsudstyr, eller til dig som tit er på tur med din hund/hunde. Tasken kan rumme alt hvad du behøver til din hund og træning. Den har en smart og flytbar ruminddeling, så du nemt kan holde styr på dit træningsudstyr. Tasken er designet fra bunden med inspiration fra SportsK9 medlemmer. ProPack hunde sportstasken vil kunne tilfredsstille behovet for selv den mest krævende handler.

ProPack vil sandsynligvis være den eneste taske du vil bruge. Når du først har har ejet en.

Den kraftige taske er 100% vandtæt og kan bæres som rygsæk med rygsækstropper.

Hvorfor vælge JoyOfDogSports ProPack Hunde sportstaske:

 • Top lækkert finsk design
 • Håndlavet i Premium kvalitet
 • Ekstrem holdbar kvalitet
 • Fantastisk træningstaske – enhver hundeførers drøm
 • Kapacitet på 55 liter
 • Rummer flere rum – praktisk inddeling
 • Vandtæt materiale
 • Forstærket presenning bund
 • Kan bæres som rygsæk med rygsækstropper
 • 2 års producent garanti
 • Produceret i Finland

Produkt Info: 

Dimensioner:  Udvendig mål: bredde 61cm, Højde 29cm, dybde 25cm (indvendig mål er ca 0,5cm mindre)

Kapacitet og vægt: 55 liter og 1,5kg

* Med den øverste lynlås åbner du ind til hoved rummet, dette gør det nemt for dig at overskue indhold samt at pakke tasken.

* Interiøret kan opdeles i rum. Hovedrummet har 2 flybare rumdelere med mesh lommer.

* Hovedrummet har også 2 lynlåslommer på siden til opbevaring af mindre ting som for eksempel, nøgler, klikker mm

* Den øverste klap har 2 (fuld størrelse) lommer på indersiden og en udvendigt. Lommen på undersiden har lynlås, lommen udvendig øverst har en slip lomme. Begge lommer har A4 format, den perfekt opbevaring af din trænings journal, notesblok og andre dokumenter.

*I den ene ende har tasken er udvendig lynlåslomme som er specielt designet til opbevaring af sko eller beskidt legetøj/træningsudstyr. Den indvendige del af lommen er fremstillet i materiale som nemt kan tørres af eller endda skylles ren. Med tasken følger en separate vaskbar snørepose (36,5x31cm) som også er ideel til opbevaring af sko, legetøj eller andet urent.

*I den anden ende har tasken er udvendig mesh lomme som er stor nok til både vandflaske, vandskål, line og halsbånd til din hund – eller til andre genstande du hurtigt kan få brug for.

* Tasken er super behagelig at bære: Brug de neopren polstrede rygsækstropper til at bære den på ryggen, eller over skulderen. Du kan også bruge håndtagene som kan forbindes med polstret håndtag. Rygsækstropperne kan afmonteres i den ene ende og opbevares i en af lommerne.

* Tasken holder dit træningsudstyr tørt i alt slags vejr. Den er fremstillet af kraftig vandtæt 600D polyester. Med en forstærket presenning bund er du sikker på, at der ikke trænger vand ind til dit udstyr.

* Som sikkerhed har tasken 2 reflekterende SportsK9 logo – et på hver side af tasken. JoyOfDogSports print finder du på stropperne.

* Tasken findes i 4 flotte farver: Helt sort, Sort/Turkis, Sort/Pink, Sort/Lilla

 

Related products