kr.119,00

Farverigt belønningslegetøj med ægte pels til hundetræning

Beskrivelse

Jami Hundsport Svansar – Langt Hundelegetøj med ægte pels – ca. 90 cm.

Jami Hundsport er produceret i Sverige af hundefører som kender til hundes interesse for legetøj. Jami Hundsport er fremstillet i holdbare og sikre materialer, der er valgt materialer som man ved vil intensivere og motivere din hund under leg og træning.

Svanser er et belønningslegetøj som ikke fylder meget, hverken i træningstasken eller lommen under træning.  Det lange legetøj i blød fleece har et kraftige håndtag med god grebsfasthed og et stykke lammeskind som din hund kan bide og trække i.

De lange stykker legetøj er perfekt til at intensivere jagten hos din hund, træk legetøjet hen over jorden og lad din hund jage sit legetøj. Dette er en leg at specielt hvalpe synes er virkelig sjov. Jeg bruger Svansar legetøjet til både min hvalp og de voksne hunde, de elske at trække i det bløde lammeskind

Ægte pels intensivere hundens interesse for sit legetøj og den vil lidt yde lidt ekstra for sin belønning.

Du kan bruge Svansar hundelegetøj til hunde i alle størrelser og alle aldre.

Som hundeinstruktør, med mange års erfaring indenfor hundetræning, kan jeg garantere, at hvis man vil have succes i sin hundeport, er legen med din hund et af de vigtigste redskaber.  Leg mellem hund og træner skaber motivation og opmærksom. For mange hunde er legetøj en større belønning end f.eks. godbidder under træning.

Gennem leg skaber du også gode relationer til din hund, og i bygger et helt særligt bånd mellem jer.

Det er en god ide at have forskellige stykker legetøj at tilbyde din hund under træningen, variere legetøjet og den måde i bruger det sammen på.

Dimensioner: ca. 90 cm. Bideområde med floffy pels :ca.15 cm, Bredde: 4cm

Anbefaling:

Brug legetøjet sammen med din hund.

Ødelagt legetøj som følge af tyg, træk og bid er ikke omfattet af reklamationsretten.

Yderligere information

Farve/mønster

Regnbue, Tigerstriber, rød Leo

Related products