kr.109,00

Belønningslegetøj med ægte pels til hundetræning

På lager

Beskrivelse

Jami Hundsport Fårex – Hundelegetøj med ægte pels

Jami Hundsport er produceret i Sverige af hundefører som kender til hundes interesse for legetøj. Jami Hundsport er fremstillet i holdbare og sikre materialer, der er valgt materialer som man ved vil intensivere og motivere din hund under leg og træning.

Fårex er et belønningslegetøj som ikke fylder meget, hverken i træningstasken eller lommen under træning.  Det kraftige håndtag med god grebsfasthed sikre dig en god trækkeleg med din hund når den trækker i det langhåret lammeskind.  Du kan både bruge den til kaste belønning, apporterings leg eller lade din hund løbe ind og tage den fra hånden.

Ægte pels intensivere hundens interesse for sit legetøj og den vil lidt yde lidt ekstra for sin belønning.

Du kan bruge Fårex hundelegetøj til hunde i alle størrelser og alle aldre.

Som hundeinstruktør, med mange års erfaring indenfor hundetræning, kan jeg garantere, at hvis man vil have succes i sin hundeport, er legen med din hund et af de vigtigste redskaber.  Leg mellem hund og træner skaber motivation og opmærksom. For mange hunde er legetøj en større belønning end f.eks. godbidder under træning.

Gennem leg skaber du også gode relationer til din hund, og i bygger et helt særligt bånd mellem jer.

Det er en god ide at have forskellige stykker legetøj at tilbyde din hund under træningen, variere legetøjet og den måde i bruger det sammen på.

Dimensioner: 52cm. Bideområde med pels :ca.23cm

Anbefaling:

Brug legetøjet sammen med din hund.

Ødelagt legetøj som følge af tyg, træk og bid er ikke omfattet af reklamationsretten.

Related products