kr.539,00

Kornfri, glutenfri og allergivenligt hundefoder.

Beskrivelse

Iceland PURE Kylling og fisk er et 100% kornfrit, allergivenligt og glutenfrit hundefoder. Hundefoder fra Iceland Pet er kvalitetsfoder som består kvalitetskylling og 100% naturlig islandsk fisk. Det har derfor et naturligt højt indhold af gode essentielle næringsstoffer, og et højt indhold af omega 3 og 6 fedtsyrer.
Iceland PURE kylling og fisk er velegnede til alle hunderacer og størrelser af hunde. ( se billede af pille størrelse, hvis du er i tvivl om det passer til din hund)  Iceland Pet indeholder kylling og hvid fisk som er let fordøjeligt, samt her et højt indhold af koncentreret lakseolie som indeholder EPA og DHA, sunde fedtsyrer som hjælper til sunde led og skinnende blød pels hos din hund.
Iceland PURE er tilsat Bio-Mos som er den naturlige løsning på tarm problemer. Det fremmer gode bakterier  og dermed maksimerer hundens udnyttelse af fodret og sikrer en sund tarmfunktion og god fordøjelse.
Indhold: Kylling (protein mel, min. 14%), White Fish, (fiskemel, min. 7% white fish) Kartoffel min. 4% sweet potato, Ærter, Kyllinge fedt, Tørret roe pulp, mineraler (mono calcium phosphate/salt), Hørfrø, Fiske olie (min. 1%), lecithin, bio-mos (0,2%) & tang mel.
Fordelen ved fisk i hundefoder:
Letfordøjelig proteiner med en fordelagtig kombination af aminosyre. Olien som findes i fisk er unik, den indeholder store mængder af omega-3 fedtsyre. De fedtsyre som findes i fisk har en god efekt på hundens helbred, de kan forebygge hudsygdomme, nyresygdomme og reducere risiko for kræft.
Fisk indeholder naturligt calsium og fosfor i de mængder som kræves for udvikling af knogler hos hunden. Fisk er også rig på sporstoffer så som organisk Iod og selen.
Indhold:
Kylling (protein mel, min. 14%),
White Fish, (fiskemel, min. 7% white fish)
Kartoffel min. 4% sweet potato, Ærter, Kyllinge fedt, Tørret roe pulp,
mineraler (mono calcium phosphate/salt), Hørfrø,
Fiske olie (min. 1%), lecithin, bio-mos (0,2%) & tang mel.
Analyse:
Rå protein 26%, Rå fedt 13%
INFO:
Iceland Pure (Virksomhed: IFEX) produceres i Þorlakshofn, en lille fiskerlandsby på Islands sydlige kyst. Placeringen giver god adgang til frisk frisk direkte fra fiskerbådende. I 2006 blev virksomheden opkøbt af Lysi Ltd, som er den største producent i verden af fiskeolie til human brug. Lysi Ltd er kendt for deres høje krav til kvalitet og forskning, som er grundlag for produkter af høj kvalitet.

 

 

 

Related products