kr.149,00

Super motiverende legetøj til hundesport

Ikke på lager

Beskrivelse

Flettet Fleecetov med ægte kaninpels –  belønningslegetøj til hundesport

Gør din belønning lidt sjovere med det super lækre fleecetov med ægte kaninpels. De fleste hunde elsker pels, det bløde kaninpels kan bruges til at motivere din hund lidt ekstra i din hundesport.

Det korte fleece trække tov er perfekt til både at kaste som belønning eller lade din hund trække i det. Fleece tovet fylder ikke meget og kan nemt haves i lommen under din træning.

Fleece tovet har indsyet en 1,5 cm nylon rem gennem hele den flettede del,  som ender ud i et håndtag som kan bruges under trækkelegen.

Trækkelegetøj er perfekt til at styrke båndet mellem dig og din hund ,og vise den, at du er den bedste og sjoveste der findes. Legetøjet er ideelt til træningspladsen, det har en god størrelse som nemt passer i lommen.

Trækkelegetøjet er syet sammen med skomagertråd som er ekstra stærkt, det er håndlavet på et lille værksted i Tjekkiet.

Top lækkert kvalitets legetøj til hundesport. Perfekt belønningslegetøj til den sjoveste leg.

Mange hunde elsker kaninpels. Du skal være opmærksom på at kaninpels er mindre holdbar end  f.eks. lammeskind og kan pilles i stykker. Så hvis din hund er typen som elsker at løbe væk med sit legetøj og flænse det, skal du være opmærksom på, at pelsen kan rives itu.

 

Mål: Total længde 55 cm.

Pelsen på legetøjet er et naturprodukt, derfor kan der være afvigelse i farvenuancer. Farverne varierer i de brune nuancer.

Anbefaling:

Brug legetøjet sammen med din hund.

Ødelagt legetøj som følge af tyg, træk og bid er ikke omfattet af reklamationsretten.

 

Related products