kr.179,00

Motiverende belønningslegetøj med pels og JW bold

På lager

Beskrivelse

FairPlay DogGear Cosmo Double Tug – Trækkelegetøj med JW Bold og pels

FairPlay Dog Gear er Unikhunds eget mærke. Jeg har igennem mine mange år indenfor hundesport, brugt bunkevis af forskelligt legetøj i min træning.  Noget hundelegetøj holder længere end andet, så et af mine prioriteringer er selvfølge kvalitet og holdbarhed.

Lammeskind og læder som bliver brugt i produktionen af FairPlay Dog Gear hundelegetøj er af høj kvalitet. Læderet overskud fra møbelproduktion og lammeskindet er overskud fra produktion af hjemmesko. Materialerne er EU certificeret hvilket betyder at de er fri for giftige indholdsstoffer.

FairPlay DogGear Cosmo består af et langt bideområde med lammepels og en small JW bold. 2 i 1 belønningslegetøj, hold fast i lammeskind og lad din hund trække i bolden, eller hold fast i bolden mens din hund bider i lammeskindet.  Du kan også kaste legetøjet som belønning til din hund. Et super motiverende stykke hundelegetøj, et must i din træningstaske.

Legetøjet fylder ikke meget når det er rullet sammen, det kan derfor nemt haves i jakkelommen til træning.

Du kan bruge legetøj til indkald hvor du belønner din hund med sjov leg den kommer. De fleste hunde har et stærkere drive på legetøj end på godbidder.

Vil du træne på at øge hundens fart i øvelser, kan motiverende og sjovt legetøj helt sikkert være end fordel.

Jeg har testet FairPlay DogGear Cosmo sammen med min hvalp på 11 uger, hun synes helt sikkert det er et HIT med både en bold og pels i samme legetøj.

Mål: Bideområde: ca. 32cm , Længde:  52 cm. Bold: Small JW bold Ø 8 cm.

FarirPlay DogGear er håndlavet i EU, der kan forekomme små variationer i farven på pelsen, da dette er et naturprodukt.

Anbefaling med gode hensigter:

Du skal være opmærksom på hunde kan gnave/tygge stort set alt i stykker. Vi vil derfor anbefale, at du holder øje med om din hund og dens nye legetøj. Begynder hunden at tygge hul i legetøjet. er det en god ide at du søger for, at din hund ikke spiser dele af legetøjet og fjerner det straks. Vær i sær opmærksom på din hvalp og dens legetøj, de spiser alt.

Bemærk:

Ødelagt legetøj som følge hundens tyg/bid er IKKE dækket af din reklamationsret.

Yderligere information

Farve

Lilla, Turkis

Related products