kr.199,00

Vitaminsupplement til daglig brug

På lager

Beskrivelse

EasyVital DailyCare Green 175g – Vitaminsupplement fremstillet af  broccoli, spinat og gulerod.

EasyVital DayliCare er et kvalitets produkt som indeholder vigtige vitaminer – og mineraler som bidrager til den daglige vedligeholdelse og fornyelse af kroppens celler.

EasyVital DailyCare er fremstillet som en kopi af ulvens indtag af byttedyrenes mave indhold. Produktet indeholder grøntsager af højeste kvalitet, der har gennemgået en proces som bevarer vitamin – og mineralkomplekserne, så de kan optages i hundens fordøjelsessystem. I produktet er mindst 92% af cellerne åbnede, så komplekserne er klar til optagelse.

EasyVital DailyCare kan anvendes til alle størrelser hunde i alle aldre. Giv det sammen med din hunds foder.

Dosering:0,55g pr 10g legemes vægt. (svarer til ½ tsk /10kg legemes vægt)

Hunde kan tåle udvalgte friske grøntsager og frugter, de kan dog ikke dække din hunds behov for vitaminer og mineraler. Vil du være sikker på at dække din hunds daglige behov for vitaminer og mineraler, er det en god ide at tilføje kosttilskud til hundes foder .

Hvis du BARFER er det en god ide til tilføje vitamin – og mineral tilskud til hundes foder. Det menes, at hunden vil mangle naturlige vitamin – og mineraler, som den vilde hund ville have fået via byttedyrets maveindhold.

 

 

 

 

Related products