kr.999,00

Hundepude med infrarød varme til muskelspændinger og restitution

Beskrivelse

Catago FIR-TECH PRO hundepude med varme.

FIR-TECH Pro hundepuden kan med fordel anvendes til ældre hunde, jagthunde samt efter en træningssession.

FIR-TECH PRO hundepude er særligt velegnede til hunde med muskelspændinger, gigt, hofte – og rygproblemer.

Brug hundepuden på vej hjem fra jagt eller hundesport hvor hunde har været fysisk aktiv, varmen holder din hunds muskler varme hvilket hjælper musklerne med at restituere. Er din und blevet våd under træningen er det også en mulighed for holde din hund varm.

Produktet kan anvendes før og efter belastning af vævet, ved f.eks. træning for at opnå optimal opvarmning og restitution. – Forberedelse før træning, ”forvarmning” af vævet: Højeste niveau (rød) i 15-20 minutter.- Afslapning/afspænding efter træning: Medium niveau (blå) op til 30 minutter, en eller to gange dagligt.- Generelt brug/velvære: Medium til højt niveau (rød/blå) i 15 til 30 minutter, en eller to gange dagligt.- Ved laveste niveau (grøn) kan produktet anvendes i op til 40 minutter, afhængig af temperaturen udenfor, en eller to gange dagligt.

De infrarøde stråler som puden udsender, hjælper regenereringsprocessen efter hårdt arbejde samtidig med at den holder muskler og led smidige.

TeknologiCATAGO’s FIR-Tech Pro produkter indeholder aktive carbon fibre, som er særligt velegnede til at stimulere og fremme selvhelingsprocesser i sener, led og muskler. Det er bevist, at aktiv langbølge infrarød stråling har en signifikant effekt på at øge blodcirkulationen og afhjælpe spændinger i muskler.

De afslappende egenskaber ved aktiv langbølge infrarød stråling gør FIR-Tech Pro produkterne særligt velegnede til sport, velvære og afslapning.

Anbefalet brug FIR-Tech Pro produktet opnår den optimale varme på bare få minutter og afgiver konstant langbølge infrarød varme, som virker behagelig og afslappende på muskler og væv

Produktet har en tænd og sluk knap, der justerer styrken af den aktive infrarøde varme i tre niveauer, for altid at sikre den mest optimale terapi.

Kassen indeholder:

  • 1 stk. pude 60×90 cm
  • 1 x 12V / mAh batteri
  • 1 stk. lader

Related products