Beskrivelse
Supper lækker skærefast godbidspølse med 97% ren muskelkød fra lam. 100% NATURLIG.
AYKA godbidspølse er nemme at skære i passende størrelse til netop din hund. Stykkerne smuldre ikke når den er skåret ud. De fedter ikke i din lomme eller i hånden under træningen. AYKA pølse er med 100% naturlige råvarer, den kan bruges til alle hunde både små og store.
Ayka godbidspølser er helt uden konserveringsmidler, de består kun af 97% ren muskelkød fra lam, og 3 % Tapioka (Tapioka er smagsløst stivelse udvundet fra rodknodlen fra Maniok)
AYKA godbidspølser indeholder de kun de bedste næringsstoffer, de kan også bruges som fuldfoder til din hund. Du skal ikke bekymre dig hvis din hund får lidt for mange godbider under din træning, pølserne er sunde og har høj næringsværdi.
Mine hunde elsker de lækre godbidspølser fra AYKA. Jeg har altid nogle skåret i tern i en pose i køleskabet. Jeg bruger dem selvfølgelig også til min hundetræning.
Hvorfor vælge AYKA Godbidspølse med Lam:
◉ Single-Protein
◉ Særdeles velegnede til hunde med allergi
◉ 100% Glutenfri
◉ 100% Kornfri
◉ 100% Sukkerfri
◉ INGEN kunstige Aromastoffer, Farvestoffer eller Tilsætningsstoffer
◉ Naturlig Vitamin E
Indhold:
◉ 97% Lammekød
◉ 3% Tapioka
Analytisk indhold:
◉ Fugtighed 48,2 %
◉ Råprotein 23,8 %
◉ Råhfedt 23,4 %
◉ Råfiber 3,7 %
◉ Råaske 0,9% %
◉ Vitamin A 4400 IU/Kg
◉ Vitamin D 300 IU/Kg
◉ Vitamin E* 48mg/Kg
E* = Naturlig Vitaminer
I = Tilsatte Vitaminer
1.stk godbidspølse indeholder 400g.
Nedenstående er den anbefalede mængde, hvis pølserne bruges som fuldfoder: Afhænger af din hunds levevilkår (aktivitetsniveau, stofskifte, race, alder o.l)
Vægt | g / Dag |
5 – 10 kg | ± 250 g |
10 – 20 kg | ± 400 g |
20 – 25 kg | ± 500 g |
25 – 35 kg | ± 750 g |
35 – 40 kg | ± 950 g |
Vi anbefaler, at du opbevare dine godbidspølser tørt og køligt. Efter åbning kan de holde op til 4 dage i køleskab. Du kan også vælge, at skære dem i mindre stykker og fryse dem. Jeg vil ikke anbefale at fryse dem i små tern, da de efter optøning kan være lidt vandende pga iskrystaldannelse under frysningen.