kr.119,00

Fodertilskud mod flåter og andet utøj

På lager

Beskrivelse

ANIBIO Tic-Off – Foder tilskud til hunde som modvirker angreb af flåter, lus og lopper – INDHOLD 140g

Det har gennem forskning vist sig, at de hunde som oftere bliver angrebet af flåter og lopper, mangler noget i deres kost, som påvirker deres syre/base balance i blodet, hunden derfor oftere bliver bidt af utøj.

Syre-base balancen bestemmer i høj grad den grundlæggende kropskemiske regulering af hundens hudmiljø. ANIBIO Tic-Off hjælper din hund med at opretholde en sund og robust hud og pels.

ANIBIO Tic-Off den naturlige afskrækkelse af flåter og utøj. Et fodertilskud som indeholder naturlige ingredienser. Ph værdien i blodet ændres ved hjælp af den naturlige og unikke sammensætning af mineraler og urter. ANIBIO Tic-Off hjælper samtidig med at styrke din hunds hud og pels.

Dosering:

  • Hunde op til 10 kg. daglig 1/2 måleske.
  • Hunde op til 20kg dagligt 1 måleske
  • Hunde over 20 kg

 

Kan både gives i hundes foder eller vand dagligt
Begyndende resultat efter 6-10 dage.

OBS: Har du tidligere brug ANIBIO Tic-Off, skal du være opmærksom på, at produktet har skiftet bærestof til lucernemel, som er bedre og mere skånsomt for hundemaver. Derfor har pulveret den grønlige farve.

Ingredienser:
Lucernemel, Cistus incanus, Tørret kokosnød, Natriumhudrogencarbonat, Calciumcarbonat, Kaliumbicarbonat, Magnesium citrat.
Analyse: Råprotein 7,7%, Råfibre 15,1%, Fedt 3,4%, Råaske 18%

Related products