kr.79,00

Naturlig bekæmpelse af flåter og lopper

Beskrivelse

Anibio Metaflon Spot-On. En naturlig beskyttelse mod flåter og lopper. Med produktet her fra Anibio, hjælper du din hund til en naturlig langsigtet beskyttelse mod utøj.
Rigtig mange ønsker ikke at bruge kemiske insektmidler til deres hunde, da ingen rigtig kender den langsigtede påvirkning af anvendelsen.  Jeg har gennem flere år ledt efter alternativer til de kemiske produkter, som findes og bruges i store mængder i dag.
Jeg har gode erfaringer med Anibio Metaflon Spot-on på mine hunde, og jeg vil for alt i verden helst undgå at fylde mine hunde med giftige kemikalier både indvendig og udvendig.
Metaflon Spot-on virker i op til 14. dage, derefter skal behandlingen gentages. Produktet indeholder det virksomme urtebestanddel Margosa, som er et ekstrakt fra Neema træet. Neema træet er kategoriseret som medicinsk plante, der indeholder aktive ingredienser som kan beskytte vores kæledyr med utøj.
Margosa- ekstraktet er en essentiel olie, som bruges på huden, og er giftigt for flåter og lopper.  Margosa-ekstrakt har absolut ingen skadelig effekt på din hund – i modsætning til de konventionelle produkter mod flåter og lopper, som er basseret på nervetoxiner.
Produktet er tysk dermatologisk testet og indeholder ingen gift.

Anvendelse:

Bruges ved at dryppe 1-6  dråber (afhængig af hundens størrelse) hver 7-10 dag.

Påfør Spot-on langs rygsøjlen fra nakke til halerod på hunden. Dråberne skal fordele så meget som muligt på hundens krop.

Ved akut angreb: Påfør 1-6 dråber (afhængig af hundens størrelse) i de 3 efterfølgende dage med en gang daglig. Dråberne fordeles på hundens mave, nakke og halerod.

Det anbefales ikke at bruge Spot-on på hvalpe under 16 uger.

Produktet er stort set vandtæt i regn og ved svømning.  Dog efter vask, skal det genanvendes.

OBS: I sjældne tilfælde kan produktet forårsage allergiske reaktioner. Sker dette anbefales det at kontakte en dyrlæge.

Produktinformation:

Vejledning findes på flasken.  Flasken indeholder 10ml.

  • Aktiv ingrediens: neemekstrakt 0,9 mg / g
  • Ingredienser: Macadamia ternifolia, isopropanol, EthR. Olie blanding af Citrus limon, Pelargonium  graveolens, lavandula angustifolia, geraniol
  • Det anbefales altid at læse mærkning og produktinformation inden brug
  • Advarsel: Kan forårsage allergiske hudreaktioner. Kan forårsage øjenirritation.

Related products